Piese auto pentru TALBOT

TALBOT catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru TALBOT dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese de schimb TALBOT SAMBA
SAMBA Începând cu anul 01.1981
Piese automobil TALBOT 1307-1510
1307-1510 Începând cu anul 07.1975
Piese de schimb TALBOT HORIZON
HORIZON Începând cu anul 02.1978
Piese de schimb pentru automobile TALBOT MURENA
MURENA Începând cu anul 09.1980
Piese auto TALBOT RANCHO
RANCHO Începând cu anul 01.1977
Piese auto de schimb TALBOT SIMCA
SIMCA Începând cu anul 10.1961
Piese auto TALBOT SOLARA
SOLARA Începând cu anul 02.1980
Piese pentru maşina TALBOT TAGORA
TAGORA Începând cu anul 06.1980
Pieselor auto originale TALBOT

Piese auto pentru TALBOT online

Autovehiculele Talbot s-au produs în Europa în perioada dintre 1903 și 1994. Compania producătoare fusese înființată de francezul Frenchman Gustave Adolphe Clément și englezul Charles Chetwynd-Talbot. Nu la mult timp după înființare, compania s-a divizat în două, iar numele de marcă era utilizat atât pentru mașinile franceze, cât și cele engleze, produse separat. Ulterior, în 1967, sub conducerea unui nou proprietar - Chrysler Corporation, companiile s-au reunit și, fiind parte din Peugeot, în 1978 s-a reluat producția de mașini sub numele de marcă Talbot, după mulți ani de pauză.


Autovehiculele Talbot

Mașinile brandului erau produse în Franța, Marea Britanie, Spania, Finlanda și alte țări, în ani diferiți. Aceleași fabrici produceau deasemenea și piese Talbot. Cum de-a lungul timpului compania a aparținut mai multor corporații mari, care dețineau și alte branduri, mașinile mărcii au mulți gemeni printre modelele Fiat, Citroën, Peugeot, Chrysler, Simca, Dodge, Plymouth și altele.

Gama de modele a mărcii include atât automobile, cât și autovehicule comerciale. Tipurile de caroserii din care cumpărătorii puteau alege era: hatchback-uri cu trei și cinci uși, break-uri cu cinci uși, coupe-uri, sedane, decapotabile, SUV-uri cu trei uși, precum și furgonete. În 1981, compania de tuning Pininfarina a creat o decapotabilă bazată pe modelul Samba, care a fost cea mai mică mașină de serie și cu structură deschisă în acea vreme.


Avantajele autovehiculelor Talbot

  • Asamblare de înaltă calitate. Șasiul acestor mașini este rezistent la defecțiuni, chiar și după mulți ani de utilizare, atunci când consumabilele sunt înlocuite la timp. Suspensia amortizează în mod eficient vibrațiile din timpul condusului la viteze mari. Izolarea fonică de calitate asigură confortul acustic atât șoferului, cât și pasagerilor.
  • Gamă largă de opțiuni. Deja în 1980 unele modele ale mărcii erau deja echipate cu geamuri acționate electric, jante din aliaj, discuri de frână, spălătoare de faruri și computer de bord.
  • Habitaclu confortabil. Mașinile era destul de spațioase, iar scaunele comode. Parbrizul larg sporea vizibilitatea. Pentru tapițeria interioară se folosea catifea sau tweed.
  • Inovații. Cea mai cunoscută mașină a mărcii - Matra Rancho - a contribuit în mod semnificativ la consolidarea clasei crossover-elor, clasă nouă pentru Europa la acea vreme. Mașina avea tracțiune frontală, cu caroserie ușoară dar rezistentă, din fibră de sticlă. Cabina spațioasă oferea posibilitatea de a mai instala un rând de scaune.

Cele mai bune piese Talbot

În magazinul nostru online puteți cumpăra piese auto Talbot și să obțineți:

  • garanție prelungită pentru fiecare piesă de schimb;
  • asistență tehnică calificată din partea specialiștilor noștri, care sunt mereu gata să vă răspundă la toate întrebările, fie telefonic sau online;
  • promoții și reduceri atractice
Coş
#
Coșul dvs. este gol