loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

Piese auto pentru SUBARU

SUBARU OE catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru SUBARU dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese auto FORESTER
FORESTER
de la 03.1997
Piese de schimb IMPREZA
IMPREZA
de la 08.1992
Piese automobil LEGACY
LEGACY
de la 01.1989
Piese de schimb SUBARU OUTBACK
OUTBACK
de la 01.1996
Piese auto SUBARU XV
XV
de la 12.2011
Piese auto JUSTY
JUSTY
de la 11.1984
Piese masina SUBARU TRIBECA
TRIBECA
de la 01.2005
Piese pentru maşina SUBARU BRZ
BRZ
de la 06.2012
Auto piese VANILLE Bus
VANILLE Bus
de la 01.1983
Piese auto de schimb VIVIO
VIVIO
de la 03.1992
Piese pentru maşina SUBARU WRX
WRX
de la 07.2011
Piese pentru maşina SUBARU LEONE
LEONE
de la 09.1978
Piese de schimb pentru automobile LEVORG
LEVORG
de la 03.2015
Piese auto de schimb TREZIA
TREZIA
de la 11.2010
Piese masina Brat / MV
Brat / MV
de la 06.1978
Piese auto SVX
SVX
de la 09.1992
Piese de schimb 1800 XT COUPÉ
1800 XT COUPÉ
de la 11.1984
Piese auto SUBARU REX
REX
de la 08.1981
Pieselor auto originale SUBARU

Piese auto pentru SUBARU online

Subaru — marca japoneză de automobile, lansată de către concernul Fuji Heavy Industries. Compania a devenit prima dintre producătorii mondiali, prin crearea unui autoturism cu tracțiunea integrală pentru odihna activă și a început să producă motoare de opoziție.

Automobilele Subaru

Din anul 1917 și până la sfărșitul celui de-al Doilea Război Mondial, compania Fuji Heavy Industries rămânea liderul de constructori de avioane în Japonia. După capitularea insulei de către stat, concernul a rămas împărțit în diferite companii. În anul 1954 Kenji Kita a unit sub guvernarea sa șase înterprinderii. Scopul creării din nou a corporației a fost dezvoltarea și lansarea automobilului, care ar fi accesibil pentru japonezi cu nivelul de venituri mediu.

Denumirea brandului fondatorul a fost ales independent: în Japonia ea servește pentru a indica acumularea stelară denumită Pleiadă. Primul model a fost construit foarte bine, dar n-a avut loc producție în masă. Motivul a fost în dificultăți financiare, pe care le-a avut corporația. Dar designul primului automobil a făcut baza pentru dezvoltarea următorului model Subaru 360, care 11 ani la rând a rămas lider de vânzări pe piața de automobile japoneze.

Astăzi corporația obține uzine noi, pe care anual se lansează mai mult de 500 000 de mijloace de transport. Gama de Subaru este prezentată cu crossovere, break-uri, hatchback-uri și sedane cu tracțiunea integrală după sistemul 4WD.

Avantajele ale Subaru

  • stabilitate sporită;
  • controlabilitate ușoară;
  • ergonomie;
  • dinamică bună de accelerație;
  • suspensia calitativă;
  • exterior atractiv.

Diferența modelelor Subaru de alte mărci sunt motoarele opoziționale compacte și tracțiunea integrală. În echipamentul automobilelor moderne intră rândul de opțiuni suplimentare, în principal: sistemul multimedia cu ecran tactil, camera retrovizoare, sistem de control climatic pe două zone, airbag-uri și sistemul de stabilitate dinamică VDC.

Cele mai bune piese auto Subaru

Magazinul nostru online vă propune o gamă largă de componente, care se diferă cu durabilitatea și fiabilitatea. Veți putea să alegeți orice piese de schimb pentru Subaru, indiferent de modelul automobilului vostru. Specialiștii cu experiență a serviciului de suport tehnic vă vor ajuta să economisiți timpul la alegerea marfei și la comandarea ei. Livrarea se efectuează într-un timp rapid.

Încă un avantaj al colaborării cu noi — sunt prețurile reduse la producție și acțiuni regulat actuale. Pe site-ul nostru veți putea avantajos să cumpărați piese de schimb pentru Subaru.

Coş
#
Coșul dvs. este gol