catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
95-8889
Coșul dvs. este gol

INFORMAȚII PRIVIND EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE

Consumatorii au dreptul legal de a anula comenzile online de bunuri în conformitate cu următoarele informații.

Dreptul de retragere pentru consumatori:

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului bun.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați (AUTODOC SE, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Germania, numărul de telefon: +40 316 30 26 46, e-mail: [email protected]) cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, sau e-mail). În acest scop, puteți folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării (cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Va trebui să suportați costul direct al returnării bunurilor.

Următoarele prevederi se aplică pentru bunurile care pot fi expediate în mod normal prin poștă:

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați bunurile sau înmânați-le direct nouă la următoarea adresă: AUTODOC SE (Retoure - Lager R) Rhinstrasse 132, 12681 Berlin, Germania, fără întârzieri nejustificate și în orice caz în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea.

Termenul este respectat dacă bunurile sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Următoarele prevederi se aplică în cazul bunurilor care, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poștă (de exemplu, piesele de schimb care nu sunt necorespunzătoare pentru colete poștale):

Va trebui să suportați costul direct al returnării bunurilor. Costul aproximativ este estimat a fi costurile de expediere achitate în cadrul comenzii plus 10 EUR.
Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

Următoarele prevederi se aplică pentru bunurile cu cerințe suplimentare de siguranță la transportare (baterii):

Dacă recepționați un articol cu o notificare specială prin care vi se spune să păstrați materialul de ambalare în caz de returnare, vă recomandăm să urmați instrucțiunile de mai jos:

- Păstrați dopurile de etanșare utilizate pentru a închide orificiile și pentru a preveni scurgerile de lichid din baterie;
- Păstrați materialele de ambalare care protejează carcasa bateriei împotriva deteriorării;
- Păstrați cutia cu avertismentul care indică faptul că aceasta conține mărfuri periculoase.

Dacă coletul dumneavoastră AUTODOC a fost deteriorat, vă rugăm să utilizați materiale noi de ambalare pentru a ne returna produsul. Deoarece coletul conține bunuri periculoase, asigurați-vă că utilizați o cutie de transportare robustă și rezistentă la șocuri. Fixați sigur articolul pentru a preveni deplasarea și activarea accidentală în interiorul cutiei. Așezați produsul în poziție verticală în cutia de expediere și asigurați-vă că acesta nu se poate mișca în interior. Utilizați materiale de umplere, precum materialul de umplere furnizat de AUTODOC sau un ziar pentru a umple spațiul gol între cutia de expediere și articol.

Materialele periculoase deteriorate, precum bateriile neetanșe, nu sunt returnabile și trebuie aruncate la un punct de reciclare corespunzător.

– Sfârșitul informațiilor privind dreptul de retragere

Model de formular de retragere

(prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract)
– Către: AUTODOC SE, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Germania, e-mail: [email protected]
– Vă informez/vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor bunuri (*)/prestarea următoarelor servicii (*)
– Comandate la data (*)/primite la data (*)
– Numele consumatorului (consumatorilor)
– Adresa consumatorului (consumatorilor)
– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
- Data
________
*) A se elimina mențiunea inutilă, după caz.

Exceptări de la dreptul de retragere
Există excepții legale la dreptul de retragere, în contextul în care ne rezervăm dreptul de a invoca următoarele în ceea ce vă privește: Nu există un drept de retragere pentru contractele de livrare de bunuri care sunt orice bunuri care nu sunt prefabricate, produse pe baza opțiunilor individuale sau a deciziei clientului.
Nu se aplică niciun drept de retragere în cazul livrării de bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
În plus, vă informăm că trebuie să ne rambursați orice diminuare a valorii bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor. Există jurisprudență conform căreia instalarea pieselor de autovehicule trebuie, de asemenea, să fie considerată "nenecesară".