loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

Piese auto pentru JAGUAR

JAGUAR OE catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru JAGUAR dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese auto X-TYPE
X-TYPE
de la 03.2001
Piese automobil XF
XF
de la 03.2008
Piese pentru maşina S-TYPE
S-TYPE
de la 01.1999
Piese auto XE
XE
de la 03.2015
Piese pentru maşina JAGUAR XJ
XJ
de la 07.1968
Piese de schimb F-PACE
F-PACE
de la 09.2015
Piese pentru maşina E-PACE
E-PACE
de la 09.2017
Piese masina XK
XK
de la 10.1954
Piese pentru maşina JAGUAR F-TYPE
F-TYPE
de la 10.2012
Piese auto de schimb XJS
XJS
de la 07.1985
Auto piese JAGUAR E-TYPE
E-TYPE
de la 04.1961
Piese pentru maşina I-PACE
I-PACE
de la 02.2018
Piese de schimb pentru automobile Mk
Mk
de la 09.1955
Pieselor auto originale JAGUAR

Piese auto pentru JAGUAR online

Compania Jaguar a fost înființată în 1922. Inițial se numea Swallow Sidecar Company și era specializată în producția motocicletelor cu ataș. Veniturile ce au sporit cu timpul au permis companiei să-și extindă producția, iar câțiva ani mai târziu a fost prezentată prima mașină Jaguar.

Automobilele Jaguar

Compania Jaguar a fost fondată în anul 1922. La început se numea Swallow Sidecar Company și se specializa pe lansarea motocicletelor cu ataș. Crescute pe-al lungul timpului venituri au permis companiei să extindă producerea sa — deja peste câțiva ani a fost prezentat primul automobil mărcii Jaguar.

De la anul 1948 filiala a început să produce automobilele sportive, iar de la anul 1951 — automobilele de curse. Cu toate acestea atenția principală a companiei a fost stabilită pe lansarea automobilelor confortabile în caroserie sedan. Particularitățile automobilelor mărcii au fost reprezentate în agregatele puternice, tablou de guvernare confortabil și caroserie de stil. În anul 1989 brandul Jaguar Cars a fost cumpărat de către constructor de automobile american Ford Motor Company. Peste nouă ani filiala Jaguar Cars a devenit pe control deplin de concernul indian Tata Motors Ltd.

Pe ziua de azi gama de Jaguar — sunt automobilele în caroserie de tip sedan, coupe, cabriolet și roadster.

Avantajele ale Jaguar

  • caroserie de stil;
  • tablou de guvernare confortabil;
  • izolarea zgomotului bună;
  • calitatea înaltă a finisajului interiorului;
  • suspensie echilibrată;
  • accelerarea rapidă;
  • guvernarea confortabilă.

În pachetul de dotări extins Portfolio intră telecomanda, echipată cu ecran tactil, radio digital Digital Audio Broadcasting, sistemul de frînare urgentă EBA, și de asemenea o multitudine de opțiuni suplimentare a sistemului de securitate activă.

Cele mai bune piese auto Jaguar

Pentru că mijlocul de transport al vostru întotdeauna să rămâne în mișcare, este necesar sistematic să inspectați unitățile și să schimbați componentele stricate. A asigura funcționarea corectă a tuturor mecanismelor și a sistemelor, și de asemenea a prelungi perioada de exploatare automobilului pot numai componentele calitative. Fiabile și durabile piese de schimb pentru Jaguar propune online magazin al nostru.

O gamă largă de producția și căutarea calitativă vor permite rapid să alegeți piese de schimb necesare pentru orice model Jaguar. Specialiștii cu experiență a serviciului de suport tehnic vor consulta în privința procesului de a face comandă. În plus, noi facem clienților noștri oferte avantajoase de preț, ce va permite a cumpăra piese de schimb pentru Jaguar cu cheltuieli minime. Vă vom ajuta să economisiți!

Anvelope pentru JAGUAR
JAGUAR anvelope pentru iarnă Anvelope de iarnă pentru JAGUAR
JAGUAR anvelope pentru toate anotimpurile Anvelope pentru toate anotimpurile pentru JAGUAR
Coş
#
Coșul dvs. este gol