Piese auto pentru IVECO

IVECO catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru IVECO dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese de schimb pentru automobile IVECO Daily
Daily Începând cu anul 01.1978
Piese pentru maşina IVECO MASSIF
MASSIF Începând cu anul 10.2008
Pieselor auto originale IVECO

Piese auto pentru IVECO online

Iveco este o companie auto italiană, care produce din 1975 autobuze, vehicule comerciale ușoare și camioane. Este o companie afiliată, deținută de FIAT Group. Deține 27 de uzine amplasate în 16 țări și 6 centre de cercetare și dezvoltare. Mașinile Iveco sunt prezente pe piața a 160 de țări.


Autovehiculele Iveco

Pe întreaga perioadă a dezvoltării sale, compania a implementat tehnologii inovatoare, devenind primul producător de autovehicule grele care și-a echipat toate motoarele cu turbocompresoare și, deasemenea, a folosit sistemul de alimentare cu combustibil Common Rail. Mașinile acestui brand au câștigat nu o dată la competiții prestigioase. De exemplu, în anul 2000 și 2015, modelul Daily a primit premiul întâi la competiția “Furgoneta anului”, din Hannover, Germania.

În prezent, gama de modele a companiei constă din vehicule comerciale de diferite tipuri. Gama de caroserii include furgonete, camioane cu șasiu, autobasculante, inclusiv modele off-road. Camionul Massif a fost produs în perioada 2007 - 2011.

Astăzi, există mai mult de 2000 de distribuitori și 5000 de service-uri în lume, astfel încât nu veți întâmpina nici o problemă în a găsi piesele Iveco.


Avantajele autovehiculelor Iveco

  • Modificații vaste. De exemplu, există mai mult de 8,000 de versiuni a celei mai noi generații a Daily. Acest lucru vă oferă șansa de a alege autovehiculul potrivit, în funcție de condițiile de exploatare și sarcinile pe care doriți să le îndeplinească.
  • Abilitatea de a folosi combustibil alternativ. Unele modele a companiei pot funcționa cu metan natural și chiar cu combustibil bio, produs din gunoi reciclabil. Acest lucru permite reducerea cu până la 40% a costurilor pentru combustibil, întrucât combustibilul alternativ este mult mai ieftin decât cel diesel. Mai mult, consumul de combustibil scade cu aproape 10%, ceea ce vă permite să economisiți bani.
  • Capacitate înaltă de încărcare. Autovehiculele brandului sunt lideri în rândul autovehiculelor comerciale ușoare în ceea ce privește capacitatea de încărcare, fiind capabile să care până la 4,000 kg.
  • Interior ergonomic. În interiorul mașinii există un număr mare de containere pentru depozitarea lucrurilor mici, la care se poate ajunge ușor de pe scaunul șoferului, precum și suporturi de pahare etc. Modelele noi sunt echipate cu sisteme de navigație potrivite pentru autovehiculele comerciale.

Cele mai bune piese Iveco

În magazinul nostru online veți găsi o gamă vastă d epiese de schimb pentru autovehiculele diferitor branduri. Avantajele noastre sunt:

  • Prețuri accesbile. Datorită promoțiilor și reducerilor, puteți cumpăra piese Iveco la cele mai avantajoase prețuri.
  • Asistență calificată. Specialiștii noștri sunt pregătiți să vă răspundă online la toate întrebările.
  • Gamă vastă de produse. Pe site-ul nostru veți găsi toate piesele de schimb necesare pentru motor, transmisie, sistemul de evacuare, element ale suspensiei și caroseriei, discuri și plăcuțe de frână, filtre de combustibil și ulei, bujii și alte componente.
Coş
#
Coșul dvs. este gol