Piese auto pentru LANCIA

LANCIA catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru LANCIA dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese masina LANCIA Y
Y Începând cu anul 03.1985
Piese de schimb pentru automobile LANCIA LYBRA
LYBRA Începând cu anul 07.1999
Piese pentru maşina LANCIA KAPPA
KAPPA Începând cu anul 08.1994
Piese automobil LANCIA YPSILON
YPSILON Începând cu anul 10.2003
Piese automobil LANCIA DELTA
DELTA Începând cu anul 09.1979
Piese automobil LANCIA PHEDRA
PHEDRA Începând cu anul 09.2002
Piese de schimb LANCIA DEDRA
DEDRA Începând cu anul 01.1989
Piese masina LANCIA ZETA
ZETA Începând cu anul 05.1995
Piese auto LANCIA MUSA
MUSA Începând cu anul 10.2004
Piese auto de schimb LANCIA THEMA
THEMA Începând cu anul 11.1984
Piese automobil LANCIA THESIS
THESIS Începând cu anul 07.2002
Piese auto de schimb LANCIA PRISMA
PRISMA Începând cu anul 01.1983
Piese automobil LANCIA VOYAGER
VOYAGER Începând cu anul 09.2011
Piese auto de schimb LANCIA FLAVIA
FLAVIA Începând cu anul 03.2012
Piese masina LANCIA A 112
A 112 Începând cu anul 03.1978
Piese auto de schimb LANCIA BETA
BETA Începând cu anul 08.1973
Piese automobil LANCIA TREVI
TREVI Începând cu anul 05.1980
Piese auto de schimb LANCIA GAMMA
GAMMA Începând cu anul 09.1977
Piese auto LANCIA FULVIA
FULVIA Începând cu anul 11.1964
Pieselor auto originale LANCIA

Piese auto pentru LANCIA online

Producătorul italian Lancia se specializează pe lansarea automobilelor sportive de lux. Cîndva, automobilele întreprinderii tourină se foloseau de o popularitate uimitoare, dar după aceea, ce pachetul de control al acțiunilor au fost cumpărate de către concernul Fiat, automobilele brandului Lancia au încetat să fie populare.

Automobilele Lancia

Vincenzo Lancia, contabil și un recunoscut pilot de curse, și tovarășul lui Claudio Fogolin în anul 1906 au fondat întreprinderea Fabbrica Automobili Lancia. Peste doar un an producătorul de automobile a lansat primul său product — modelul Lancia 18–24 НР, care mai târziu a fost renumită în Lancia Alpha.

Următoarele modele ale brandului aplică cele mai noi tehnologii pentru perioada sa, prin ce au cîștigat recunoașterea în toată lumea. Pentru prima dată în istoria construcției de automobile, pe modelele Lancia au început să se instaleze agregatul de putere cu șase cilindre (Lancia Dialfa), iar mai tîrziu și motorul de tip V cu șase cilindre (Lancia Аurelia), crearea căruia înainte se credea tehnic imposibil. Noutate au devenit și caroseria autoportantă, suspensia de față (Lancia Lambda), interioare și exterioare ștergătoarele de parbriz (Lancia Flaminia). În afară de acestea, compania Lancia a devenit primul producător de automobile european, care a început să echipeze seria de automobilele proprii cu iluminarea electrică (Lancia Тhеtа).

Numele producătorului pe întotdeauna a intrat și în istoria automobilismului: în anii 70 secolului ХХ echipele Lancia au cîștigat în campionatul «Formula-1», curse de circuit, rally.

Dar lansarea automobilelor splendide au cerut cheltuieli foarte mari, iar realizările aduceau mai mic profit. Scump au fost tratate și dezvoltările cele mai noi, participarea în curse. Toate acestea au zdruncinat starea financiară a producătorului. În rezultat, în anul 1969 a fost cumpărat de către concernul Fiat. În pofida acestui fapt, compania Lancia continuă independent să dezvolte și să lanseze modele noi. Sub acest brand se produc automobile în caroserie de tip break, sedan, coupe, hatchback și minivan.

Avantajele ale Lancia
  • design de caroserie extraordinar;
  • guvernarea ușoară și confortabilă;
  • rezistența suspensiei;
  • interior spațios și confortabil;
  • fiabilitatea frînei;
  • consum econom de combustibil la mare capacitate a agregatului de putere;
  • piese auto accesibile;
  • calitatea înaltă a imersiei de caroserie;
  • izolarea zgomotului excelentă.

În echipamentul modelului Lancia Ypsilon intră sistemul Start&Stop, care controlează lucrul agregatului de putere la opriri frecvente. Acest sistem permite de a reduce consumul de combustibil și să reducă volumul gazelor de eșapament.

Cele mai bune piese de schimb Lancia

Automobilele din gama de Lancia devin subiect de mîndrie a proprietarilor săi: transport neobișnuit literalmente captivează privirile celor din jur. Dar în caz de deteriorare a unui astfel de automobil, căutarea piesei de schimb necesară pentru repațarie poate fi problematică.

Noi vom ajuta rapid să rezolvați problema apărută. Cumpărarea piesei de schimb pentru Lancia indiferent de model și generația automobilului veți putea în internet-magazinul nostru. Producția este prezentată într-un asortiment larg, se diferă cu calitatea înaltă și preț accesibil. Specialiștii cu experiență a suportului tehnic vor ajuta să alegeți și să comandați necesarele piese auto pentru Lancia. Cu ajutorul nostru veți repara automobilul propriu fără exces de efort, timp și finanțe!

Coş
#
Coșul dvs. este gol