SSANGYONG catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru SSANGYONG dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese masina SSANGYONG REXTON
REXTON Începând cu anul 04.2002
Auto piese SSANGYONG KYRON
KYRON Începând cu anul 05.2005
Piese auto de schimb SSANGYONG MUSSO
MUSSO Începând cu anul 01.1993
Piese masina SSANGYONG KORANDO
KORANDO Începând cu anul 12.1988
Piese de schimb pentru automobile SSANGYONG ACTYON
ACTYON Începând cu anul 11.2005
Auto piese SSANGYONG RODIUS
RODIUS Începând cu anul 05.2005
Piese de schimb SSANGYONG CHAIRMAN
CHAIRMAN Începând cu anul 07.1997
Piese masina SSANGYONG TIVOLI
TIVOLI Începând cu anul 01.2015
Piese auto SSANGYONG XLV
XLV Începând cu anul 04.2016
Piese automobil SSANGYONG STAVIC
STAVIC Începând cu anul 02.2005
Pieselor auto originale SSANGYONG

Piese auto pentru SSANGYONG online

SsangYong — marca populară din Coreea de Sud, compania, care se specializează pe producerea suv-urilor. Automobilele moderne ale producătorului combină în sine specificațiile tehnice excelente, exterior atractiv și prețul disponibil. Oficiul central al constructorului de automobile se află în Seul.

Automobilele SsangYong

Compania a fost fondată în anul 1954 și inițial se ocupa cu producerea suv-urilor militare. În următorul deceniu, constructorul de automobile a lansat autobuze, camioane și tehnică specială civilă.

Un an important în istoria producătorului a devenit 1986 — anume atunci concernul a cumpărat compania Keohwa Motors. În uzinele companiei au început să se producă suv-urile civile, care au avut popularitate în toată lumea. În anul 1988 în componența concernului a intrat întreprinderea britanică Panther.

Cîștigînd succese mari, compania SsangYong începe colaborarea cu Mercedes-Benz. În anul 1993 pe piață a ieșit modelul Musso, care rapid a primit recunoașterea mondială. Cînd criza a zdruncinat stabilitatea financiară a companiei, ea a intrat în componența inițial al echipei industriale Daewoo, iar mai târziu — SAIC Motor. Independentă, din punct de vedere economic, întreprinderea SsangYong a devenit doar în anul 2010.

La momentul dat concernul continuă să cucerească piața auto mondială. Astăzi gama de SsangYong este prezentată cu crossovere, suv-uri, minivane și pick-up-uri. Automobilele moderne corespund condițiilor ecologice și se echipează cu agregate de putere hibride.

5 modele SsangYong
 1. SSANGYONG MUSSO (FJ) 3.2
 2. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 D
 3. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.0
 4. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3
 5. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 D
Avantajele ale SsangYong
 • design modern;
 • permeabilitate ridicată;
 • nivelul înalt de guvernare;
 • asamblarea de calitate înaltă;
 • motoarele econome;
 • prețul disponibil;
 • dinamica excelentă de accelerație;
 • ecologia;
 • fiabilitate în orice condiții de exploatare.

În echipamentul automobilelor SsangYong intră sistemele de control al climei și de cruise control, servodirecție, parktronic din spate, computer de bord și sistemul multimedia.

Cele mai bune piese auto SsangYong

Chiar și automobilul de înaltă încredere are nevoie de întreținere regulată și de schimbarea de combustibile. Să cumpărați piese de schimb pentru SsangYong fără griji și cheltuieli suplimentare de timp puteți în online magazinul nostru. Asortimentul larg de producție este prezentat cu piesele de schimb pentru orice automobil al mărcii SsangYong, indiferent de modelul și anul lansării. Personalul nostru cu experiență al serviciului de suport tehnic va răspunde la orice întrebare ce ține de funcționarea automobilului și va ajuta rapid să efectuați comanda.

Piesele de schimb pentru SsangYong, care se vând pe site-ul nostru, se diferă cu durabilitatea și prețuri accesibile. Cumpărînd piese de schimb la noi, veți putea rapid și cu cheltuieli minime să rezolvați problema apărută cu automobilul.

Coş
#
Coșul dvs. este gol