loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

Piese auto pentru DODGE

DODGE OE catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru DODGE dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese automobil DODGE CALIBER
CALIBER
de la 06.2006
Piese pentru maşina DODGE AVENGER
AVENGER
de la 06.2007
Piese pentru maşina DODGE JOURNEY
JOURNEY
de la 06.2008
Piese auto de schimb NITRO
NITRO
de la 09.2006
Piese de schimb RAM
RAM
de la 04.1991
Piese de schimb DODGE CHALLENGER
CHALLENGER
de la 09.1969
Piese auto de schimb DODGE CHARGER
CHARGER
de la 06.2005
Auto piese DURANGO
DURANGO
de la 09.1997
Piese auto de schimb DODGE CARAVAN
CARAVAN
de la 09.1990
Piese auto STRATUS
STRATUS
de la 09.1994
Piese masina DAKOTA
DAKOTA
de la 10.1989
Auto piese NEON
NEON
de la 01.1994
Piese auto de schimb SPRINTER
SPRINTER
de la 09.1994
Piese masina VIPER
VIPER
de la 10.1991
Piese masina GRAND CARAVAN
GRAND CARAVAN
de la 09.1994
Piese masina DART
DART
de la 04.2012
Piese auto de schimb DODGE i10
i10
de la 01.2007
Auto piese MAGNUM
MAGNUM
de la 09.2004
Piese de schimb pentru automobile DODGE RAMCHARGER
RAMCHARGER
de la 09.1980
Pieselor auto originale DODGE

Piese auto pentru DODGE online

Automobilele Dodge se produc de către compania americană Chrysler, care intră din anul 2014 în corporația Fiat Chrysler Automobiles. Produsele mărcii Dodge sunt prezentate de autoturisme, suv-uri și pick-up-uri, și de asemenea de mijloacele de transport comerciale.

Automobile Dodge

Istoria mărcii Dodge își are începutul său din anul 1900. Fondatorii companiei au devenit frații Dodge. Inițial, compania lansa piese pentru automobile, iar mai târziu a început se producă mijloace de transport. Dar deja în anul 1928, din cauza crizei, compania Dodge a devenit parte a corporației Chrysler.

În anii celui de-al Doilea război mondial, compania preponderent lansa suv-urile grele și motoare pentru avioane. La sfârșitul anului 1845, sub brandul dat, din nou au început să producă automobilele civile. În principal, de pe linia de asamblare, au ieșit modele compacte, dar împreună cu acestea se lansau și mașinile sportive.

Revoluție în lumea automobilelor a făcut modelul Dodge Caravan: anume acesta a făcut baza pentru clasa de minivane.

Gama de Dodge se diferă cu o diversitate mare. În diferiți ani sub acest brand se lansau autoturisme, pick-up-uri și minivane, mașini sportive și suv-uri, și de asemenea mijloacele de transport comerciale.

Astăzi direcția principală de activitate a companiei — este producerea autoturismelor, automobilelor cu permeabilitatea crescută, camionetelor și monovolumelor. Compania mai produce vehicule comerciale ușoare și microbuze.

Mijloacele de transport ale mărcii Dodge sunt prezentate în diferite tipuri de caroserie: sedane, break-uri, hatchback-uri, coupe-uri, cabriolete, roadstere, pick-up-uri și minivane.

Avantajele ale Dodge

  • interior spațios;
  • suspensia moale;
  • design unic;
  • mentenabilitatea;
  • nivel înalt de fiabilitate, de permeabilitate și manevrabilitate;
  • vizibilitate bună;
  • piesele sunt durabile, sunt în vînzare largă și accesibile după preț;
  • caroserie rezistentă la coroziune.

Mijloacele de transport Dodge sunt confortabile, sigure și obțin exterior excelent. În plus, automobilele moderne sunt bine izolate de zgomot, și de asemenea se echipează cu cruise control de funcționare, sistem de monitorizare a zonelor orbi, ecran tactil și etc.

Cele mai bune piese de schimb Dodge

Pentru fiecare șofer este important, ca automobilul întotdeauna să funcționeze. În cazul deteriorării vehiculului dumneavoastră noi vă vom ajuta s-o reparați în cel mai scurt timp, propunând piesele calitative. Să cumpărați piese de schimb, care vor fi necesare pentru reparație, veți putea în magazinul nostru online. Noi garantăm calitatea înaltă a producției și livrare rapidă.

Selectarea piesei auto necesare pentru Dodge nu va întâlni dificultăți: sistemul de căutare intelegent pe site-ul nostru și specialiștii de înaltă calificare a serviciului suportului tehnic vă va ajuta să alegeți piesa potrivită. Datorita acțiunilor, care funcționează regulat în magazinul nostru online, veți primi posibilitatea să cumpărați piese de schimb pentru Dodge la prețuri avantajoase. Astfel, colaborând cu noi, veți face reparația automobilului său cu cheltuieli minime de timp și bani.

Coş
#
Coșul dvs. este gol