loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

Piese auto pentru MINI

MINI OE catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru MINI dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese auto de schimb Hatchback
Hatchback
de la 06.2001
Auto piese MINI COUNTRYMAN
COUNTRYMAN
de la 01.2010
Piese automobil MINI CLUBMAN
CLUBMAN
de la 10.2006
Piese masina Cabrio
Cabrio
de la 07.2004
Auto piese Coupe
Coupe
de la 12.2010
Piese auto de schimb PACEMAN
PACEMAN
de la 03.2012
Piese pentru maşina MINI CLUBVAN
CLUBVAN
de la 12.2012
Piese auto MINI Roadster
Roadster
de la 01.2011
Pieselor auto originale MINI

Piese auto pentru MINI online

Mini — marca britanică de automobile de mic litraj, care astăzi este deținută de compania BMW. Automobilele se bucură de o popularitate mare. Acest lucru poate fi dovedit și de faptul că Mini a fost recunoscut ca fiind al doilea cel mai influent automobil al secolului 20, conform rezultatelor concursului «Mașina secolului»: Mini a cedat poziția de lider automobilului Ford T.

Automobilele Mini

Criza Suezului, care a început în anul 1956, a avut efecte negative pentru Marea Britanie: volumul vânzării de benzină a fost redus. Prin aceasta, echipei de ingineri, condusă de către designer Alec Issigonis, administratorul companiei British Motor Corporation I s-a pus scopul de a dezvolta automobilul compact cu mic litraj. La dimensiunile sale miniaturale el trebuia să conțină trei pasageri adulți, șofer și bagajul.

2,5 ani de dezvoltări au adus la apariția mărcii Mini. Vânzările automobilului, ieșirea căruia a așteptat toată lumea, s-au început în anul 1959. Automobilele au fost totodată prezentate pe piețele a aproape 100 de țări. În anul 1961 datorită John Cooper — constructorul din echipa «Formula-1» — modelul Mini a fost achiziționat cu o mare capacitate de agregat de putere, frâne pe disc și vopsirea de firmă de două culori. Modificarea a fost numită Mini Cooper. Legenda sportului de automobile a devenit modelul Mini Cooper S, echipată cu motorul cu și mai mare capacitate.

După aceea ce marca Mini a fost cumpărată de către BMW, dezvoltatorii germani au actualizat modelul. Noul automobil a devenit mai mare, puternic și confortabil, dar și-a păstrat designul ușor de recunoscut pentru Mini. Combinând astfel de calități, automobilul nou în scurt timp a reușit să câștige simpatia în lumea întreagă.

Există opinia, că cîteva decenii modelul Mini se lansa numai în caroserie hatchback cu trei ușe. Dar gama de Mini de asemenea este prezentată cu break-uri, pick-up-uri, auto de plajă și furgonete.

Avantajele ale Mini

  • performanță la drum și dinamică a accelerării bună;
  • nivelul înalt de controlabilitate și manevrabilitate;
  • motoarele economice;
  • caroserie de înaltă rezistență cu designul recunoscut;
  • stabilitate sporită la viteze mari;
  • frînă de încredere;
  • interior confortabil.

În ciuda compacticității, automobilele mărcii Mini se diferă cu nivelul înalt de securitate: echipamentul standard include șase airbag-uri, sisteme de control a tracțiunii.

Cele mai bune piese de schimb Mini

Automobilele moderne Mini se caracterizează cu calitatea extraordinară, care este inerentă tuturor automobilelor BMW. Dar chiar și mijloacele de transport cu nivelul înalt de încredere au nevoie de înlocuirea regulată a pieselor și de reparații curente.

În magazinul nostru online veți putea cumpăra piese de schimb pentru Mini ușor și rapid. Personalul serviciului de suport tehnic vă vor ajuta să alegeți piesele auto necesare pentru Mini. Costul acceptabil al producției și sistemul flexibil de reduceri permite de a face reparația automobilului cu cheltuieli minime.

Coş
#
Coșul dvs. este gol