MINI catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru MINI dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese de schimb MINI MINI
MINI Începând cu anul 06.2001
Piese auto de schimb MINI MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN Începând cu anul 01.2010
Piese automobil MINI MINI CLUBVAN
MINI CLUBVAN Începând cu anul 12.2012
Piese automobil MINI MINI PACEMAN
MINI PACEMAN Începând cu anul 03.2012
Piese de schimb pentru automobile MINI MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN Începând cu anul 11.2014
Pieselor auto originale MINI

Piese auto pentru MINI online

Mini — marca britanică de automobile de mic litraj, care astăzi este deținută de compania BMW. Automobilele se folosesc de o popularitate mare. Dovadă la aceasta a devenit locul al doilea la concursul «Automobil al secolului ХХ»: poziția liderului Mini a cedat automobilului Ford T.

Automobilele Mini

Criza Sueză, care s-a început în anul 1956, a avut efecte negative pentru Marea Britanie: volumul de vînzări de benzină a fost redus. Prin aceasta, echipei de ingineri, condusă de către designer Alec Issigonis, administratorul companiei British Motor Corporation I s-a pus scopul de a dezvolta automobilul compact cu mic litraj. La dimensiunile sale miniaturale el trebuia să conțină trei pasageri adulți, șofer și bagajul.

2,5 ani de dezvoltări au adus la apariția mărcii Mini. Vînzările automobilului, ieșirea căruia a așteptat toată lumea, s-au început în anul 1959. Automobilele au fost totodată prezentate pe piețile la aproape de 100 țări. În anul 1961 datorită John Cooper — constructorul din echipa «Formula-1» — modelul Mini a fost achiziționat cu o mare capacitate de agregat de putere, frâne pe disc și vopsirea de firmă de două culori. Modificarea a fost numită Mini Cooper. Legenda sportului de automobile a devenit modelul Mini Cooper S, echipată cu motorul cu și mai mare capacitate.

După aceea ce marca Mini a fost cumpărată de către BMW, dezvoltatorii germani au actualizat modelul. Noul automobil a devenit mai mare, puternic și confortabil, dar și-a păstrat designul ușor de recunoscut pentru Mini. Combinînd astfel de calități, automobilul nou în scurt timp a reușit să cîștige simpatia în lumea întreagă.

5 modele Mini
 1. MINI MINI (R50, R53) One
 2. MINI MINI (R50, R53) Cooper
 3. MINI MINI (R50, R53) Cooper S
 4. MINI MINI (R50, R53) One D
 5. MINI MINI (R50, R53) Works
Avantajele ale Mini
 • caracteristicile mersului bune și dinamica de accelerație;
 • nivelul înalt de guvernare și manevrabilitate;
 • motoarele economice;
 • caroserie de înaltă rezistență cu designul recunoscut;
 • rezistența crescută la mersul rapid;
 • frînă de încredere;
 • interior confortabil.

În ciuda compacticității, automobilele mărcii Mini se diferă cu nivelul înalt de securitate: echiparea standartă include șase airbag-uri, sistemele antiblocare și antialunecare.

Cele mai bune piese de schimb Mini

Automobilele moderne Mini se caracterizează cu calitatea extraordinară, care este inerentă tuturor automobilelor BMW. Dar chiar și mijloacele de transport cu nivelul înalt de încredere au nevoie de înlocuirea periodică a pieselor și de reparații curente.

În internet-magazinul nostru veți putea cumpăra piese de schimb pentru Mini ușor și rapid. Personalul serviciului de suport tehnic vă vor ajuta să alegeți piesele auto necesare pentru Mini. Costul acceptabil al producției și sistemul flexibil de reduceri permite de a face reparația automobilului cu cheltuieli minime.

Coş
#
Coșul dvs. este gol