LEXUS catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru LEXUS dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese automobil LEXUS IS
IS Începând cu anul 04.1999
Piese auto de schimb LEXUS RX
RX Începând cu anul 07.2000
Piese automobil LEXUS GS
GS Începând cu anul 01.1993
Piese auto de schimb LEXUS LS
LS Începând cu anul 09.1989
Piese auto LEXUS SC
SC Începând cu anul 08.1991
Piese pentru maşina LEXUS ES
ES Începând cu anul 09.1989
Piese masina LEXUS CT
CT Începând cu anul 12.2010
Piese pentru maşina LEXUS LX
LX Începând cu anul 09.1995
Piese automobil LEXUS GX
GX Începând cu anul 11.2001
Piese auto LEXUS HS
HS Începând cu anul 07.2009
Piese auto LEXUS RC
RC Începând cu anul 08.2014
Piese de schimb pentru automobile LEXUS NX
NX Începând cu anul 07.2014
Piese auto de schimb LEXUS LC
LC Începând cu anul 11.2016
Pieselor auto originale LEXUS

Piese auto pentru LEXUS online

Lexus — brandul de automobile, recunoscut în toată lumea, este întruchiparea de stil și calitate. Compania Lexus este o filială a corporației japoneze Toyota Motor. Automobilele lansate de companie de clasa premium inițial au fost destinate pentru tîrgul din America de Nord, la momentul dat este posibil de a le procura în mai mult de 70 țări.

Automobilele Lexus

În comparație cu multe branduri recunoscute de automobile, care dețin istorie veche de câteva secole de existență, Lexus are o biografie modestă. Firma fără denumire a fost fondată în august în anul 1983 ca rezultat de reacție delicată a guvernării corporațiunii Toyota la concurența înaltă în segmentul de automobile de lux. Cu sarcina pusă — de a crea autoturismul de clasa executivă, care depășește omologii lor în toate privințile, — o nouă filiala Toyota a reușit.

Primul model — Lexus LS 400 — a fost construit încă în anul 1985, dar a fost prezentată publicului larg numai peste 4 ani, după o multitudine de test-drive raționale. Iar încă peste un an Mass-Media americană a declarat Lexus LS 400 ca cel mai bun automobil, care cîndva a fost importat în SUA.

Popularitatea brandului se ridica foarte rapid: inițial au fost cucerite SUA și Canada, iar mai târziu și toată lumea. Automobilele Lexus sunt recunoscute prin complectarea bogată și fiabilitate. Potrivit ultimelor cercetări, care au fost publicate în revista americană Consumer Reports, cel mai de încredere automobil al anului 2015 a devenit Lexus.

Astăzi gama de Lexus este prezentată de o multitudine exclusivă de autoturisme — sedane, break-uri, coupe-uri, hatchback-uri și cabriolete.

5 modele Land Rover
 1. LEXUS IS I (JCE1_, GXE1_) 200 (GXE10)
 2. LEXUS IS I (JCE1_, GXE1_) 300 (JCE10)
 3. LEXUS IS I (JCE1_, GXE1_) 300
 4. LEXUS LS (UCF10) 400
 5. LEXUS LS (UCF10) 400
Avantajele ale Lexus
 • suspensia moale;
 • interior spațios;
 • motorul puternic;
 • funcționarea excelentă a electronicii;
 • permeablitatea înaltă;
 • consum econom de combustibil;
 • designul caroseriei intens;
 • izolarea zgomotului bună;
 • sistemul de frînare de încredere.

În afară de complectarea de bază bogată și diversă, automobilele Lexus se diferă cu astfel de opțiuni, ca monitor pe tavan, individuale DVD-player-e pentru pasagerii rîndului din față și din spate. În plus, scaunul pasagerului din față obține funcția de masaj.

Cele mai bune piese auto Lexus

Lucrul coordonat și fiabil al tuturor sistemelor automobilului se realizează prin folosirea componentelor numai de calitate înaltă. Anume astfel de piese auto pentru Lexus veți găsi în internet-magazinul nostru. La noi fără efort veți obține piesele necesare anume pentru modelul vostru, iar sistemul intelegent de căutare vă va ajuta să vă orientați în asortimentul bogat. Dacă nu sunteți bine versați în specificațiile tehnice, la orice întrebare a vostră vă vor răspunde online consultanții.

De rând cu restul avantajelor specificate este — prețul producției. Vizitînd site-ul nostru, veți putea cumpăra piese de schimb pentru Lexus, cu economisirea maximă de timp și bani.

Coş
#
Coșul dvs. este gol