Piese auto pentru TESLA

TESLA catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru TESLA dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese de schimb TESLA ROADSTER
ROADSTER Începând cu anul 03.2008
Piese de schimb pentru automobile TESLA MODEL S
MODEL S Începând cu anul 09.2012
Piese auto de schimb TESLA MODEL X
MODEL X Începând cu anul 09.2013
Pieselor auto originale TESLA

Piese auto pentru TESLA online

Tesla este o companie americană, care produce mașini electrice. A fost înființată în 2003, de către Martin Eberhard, Elon Musk, Marc Tarpenning, Jeffrey Brian Straubel și Ian Wright. În februarie 2017, marca Tesla a devenit cel mai bun brand auto american, potrivit jurnalului Consumer Reports, fiind poziționat pe locul 8 printre cei mai buni producători auto din lume.


Autovehiculele Tesla

Primul automobil în seria a mărcii - modelul Roadster - a fost produs în 2008. Era primul automobil electric din lume echipat cu baterii litiu-ion și primul autovehicul ce putea parcurge 320km fără a fi reîncărcat. Prețul mașinilor acestui brand descrește în mod constant: de la $ 100,000 pentru primele 100 de exemplare de roadster, la 35,000 pentru Model 3, prezentat în 2017. Pe viitor, compania plănuiește să reducă prețul autovehiculelor produse de aceasta, făcând mașinile electrice accesibile consumatorului din clasa medie.

În prezent, gama de modele a companiei include doar trei modele. Cu toate acestea, sunt produse în cantități destul de mari: de exemplu, numărul precomenzilor pentru Model 3 ajungea în iunie 2017 la 500,000. Gama de caroserii disponibile include sedane, hatchback-uri cu cinci uși și crossovere.

Asamblarea mașinilor acestui brand, precum și producția pieselor Tesla, este realizată la uzinile din statul California și Nevada.


Avantajele autovehiculelor Tesla

  • Caracteristici dinamice excelente. Modelul Model S atinge 100 km/h în doar 2.5 secunde. O astfel de accelerare rapidă este posibilă datorită utilizării a două motoare - unul pentru axul frontal și unul pentru cel din spate. Acestea nu asigură numai o dinamică excelentă, ci distribuie și cuplul motor la toate cele patru roți după principiul tracțiunii complete.
  • Rezervă mare a bateriilor. Models S poate parcurge aproximativ 520 km fără să fie reîncărcată, ceea ce vă permite să parcurgeți distanțe mari fără griji.
  • Interior inovator. Ecranul digital de 17 inchi funcționează atât în mod de noapte, cât și de zi, ceea ce face informația vizibilă indiferent de iluminarea exterioară. Filtrul de habitaclu, numit HEPA, reține până la 99.97% dintre contaminanți, bacterii și alergeni, iar modulul de protecție împotriva armelor biologice poate curăța aerul de concentrații letale de substanțe chimice în doar 2 minute.

Cele mai bune piese Tesla

În magazinul nostru online veți găsi o gamă vastă de piese de schimb pentru autovehiculele Tesla. Vă oferim:

  • PieseTesla la prețuri accesibile.
  • Posibilitatea de a cumpăra piesele de schimb la set, de exemplu discuri de frână și plăcuțe de frână, pentru a economisi la livrare.
  • Consultanță online specializată și reduceri semnificative.
Coş
#
Coșul dvs. este gol