Piese auto pentru INFINITI

INFINITI catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru INFINITI dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese auto INFINITI Q50
Q50 Începând cu anul 04.2013
Piese automobil INFINITI QX30
QX30 Începând cu anul 04.2016
Piese de schimb pentru automobile INFINITI Q30
Q30 Începând cu anul 11.2015
Piese de schimb INFINITI QX80
QX80 Începând cu anul 09.2013
Piese auto INFINITI Q70
Q70 Începând cu anul 03.2013
Piese de schimb INFINITI QX50
QX50 Începând cu anul 08.2013
Piese de schimb INFINITI QX70
QX70 Începând cu anul 08.2013
Piese automobil INFINITI Q60
Q60 Începând cu anul 09.2016
Piese masina INFINITI QX56
QX56 Începând cu anul 09.2003
Piese de schimb INFINITI G
G Începând cu anul 09.2002
Piese de schimb pentru automobile INFINITI FX
FX Începând cu anul 09.2002
Piese pentru maşina INFINITI EX
EX Începând cu anul 09.2007
Piese auto de schimb INFINITI QX4
QX4 Începând cu anul 01.1997
Piese masina INFINITI M
M Începând cu anul 03.2010
Piese pentru maşina INFINITI M37
M37 Începând cu anul 01.2011
Piese auto de schimb INFINITI M35
M35 Începând cu anul 01.2005
Pieselor auto originale INFINITI

Piese auto pentru INFINITI online

Infiniti este o marcă japoneză de mașini clasa premium, care aparține companiei Nissan Motor. Oficial brandul a fost înființat în 1989, cu toate că dezvoltarea primului proiect a început cu câțiva ani mai devreme, când conducerea companiei Nissan a decis să creeze o mașină care să ofere concurență modelelor de la Lexus și Acura, care erau populare în SUA în acea vreme. În prezent, autovehiculele Infiniti sunt comercializate în peste 50 de țări din lume, iar asamblarea lor are loc în Japonia, China, Marea Britanie și SUA. Trebuie menționat faptul că pe piața din Japonia nu se folosește acest nume de brand, toate mașinile fiind furnizate sub brandul Nissan.


Autovehiculele Infiniti

Aproape toate autovehiculele acestei mărci au la bază modelele Nissan, doar crossover-ul QX30 și hatchback-ul Q30 sunt construite pe platforma Mercedes-Benz A-Class. Defapt, piesele Infiniti originale sunt realizate la fabricile Nissan.

Gama de modele a mărcii cuprinde atât automobile destinate pentru condusul pe autostradă, la viteze mari, cât și autovehicule cu performanță off-road înaltă. Printre tipurile de caroserii disponibile se numără crossoverele, hatchback-urile cu cinci uși, sedanele, coupe-urile, SUV-urile și decapotabilele.


Avantajele autovehiculelor Infiniti

  • Manevrabilitate excelentă. Sistemul VDC asigură distribuirea eficientă a puterii între roțile automobilului, prevenind rotirea excesivă sau insuficientă a acestora în timpul manevrelor active. Forma bine gândită a caroseriei îmbunătățește stabilitatea mașinii la viteze mari.
  • Habitaclu ergonomic și confortabil. Microclimatul favorabil din interiorul mașinii este asigurat cu ajutorul sistemului de Advanced Climate Control și tehnologia inovatoare Plasmacluster de purificare a aerului, care elimină mirosurile neplăcute și filtrează aerul de bacterii și spori de mucegai. Filtrul de habitaclu, impregnat cu o substanță specială pe bază de ulei din semințe de struguri, eleimină până la 99.5% din alergeni. Sistemul Welcome Lighting reglează lumina în interiorul mașinii și în jurul acesteia în mod automat, atunci când vă apropiați de autovehicul. Datorită scaunelor ce pot fi reglate în 8 direcții, călătoriile pe distanțe lungi sunt și mai confortabile.
  • Siguranță. Sistemul de iluminare adaptivă AFS reglează fasciculul de lumină în funcție de unghiul de rotire a roților, reducând astfel riscul de accidente pe timp de noapte. Monitorul cu vedere circulară previne coliziunile în timpul parcării. Sistemul inteligent de control al vitezei de croazieră, sistemul de scanare cu laser și de control a benzii de rulare ajută șoferii în situațiile dificile.

Cele mai bune piese Infiniti

Cel mai avantajos este să cumpărați piese Infiniti de la noi. Avantajele noastre sunt:

  • prețuri avantajoase, numeroase promoții și reduceri;
  • cele mai căutate piese auto sunt mereu în stoc, cum ar fi: filtre de combustibil și ulei, etriere și discuri de frână, bujii;
  • consultanță calificată din partea serviciului nostru de asistență;
  • livrare rapidă.
Coş
#
Coșul dvs. este gol