loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

Piese auto pentru SMART

SMART OE catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru SMART dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese de schimb pentru automobile FORFOUR
FORFOUR
de la 01.2004
Piese pentru maşina FORTWO
FORTWO
de la 01.2004
Auto piese CITY-COUPE
CITY-COUPE
de la 07.1998
Piese de schimb pentru automobile SMART CABRIO
CABRIO
de la 03.2000
Piese pentru maşina ROADSTER
ROADSTER
de la 04.2003
Piese de schimb SMART CROSSBLADE
CROSSBLADE
de la 06.2002
Pieselor auto originale SMART

Piese auto pentru SMART online

Întreprinderea de construcția automobilelor Smart, care produce automobilele sub același nume de marcă, este fondată în anul 1994. Fondatorii întreprinderii au devenit concernul german Daimler-Benz și compania Swatch, care produce mecanisme pentru ceas în Elveția. Întreprinderea Smart se ocupă de lansarea automobilelor micro.

Automobilele Smart

Primul model al său, întreprinderea a prezentat la Salonul Auto Internațional din Germania, în anul 1997. Automobilul Smart City-Coupe a fost echipat cu motorul de volum 0,6 litre, care dezvoltă o putere de 45 cai-putere.

Gama de Smart include în sine automobile în diferite tipuri de caroserie: hatchback-uri, coupe-uri, cabriolete și roadstere. Întreprinderea a lansat cîteva modele proprii de automobil electric. Automobilul Smart Fortwo este prezentat în fel de suv.

Avantajele ale Smart:

  • mărimi compacte;
  • consum econom de combustibil;
  • manevrabilitate și controlabilitate;
  • vizibilitatea ideală din interior;
  • posibilitatea de parcare într-o zonă mică;
  • interior spațios în comparație cu alte mașini compacte;
  • durabilitatea;
  • performanță dinamică bună;
  • disponibilitatea pieselor;
  • design estetic și de memorare.

Diferite pachete de dotări ale automobilelor Smart oferă servodirecție hidraulică, sistem de control a vitezei de croazieră, sistem ASR și ABS, control climatic, blocare centrală, hayon acționat electric, senzori de ploaie și îngheț, perdele de securitate, sistem multimedia și alte echipamente suplimentare.

Cele mai bune piese de schimb Smart

Automobilele compacte Smart se diferă cu durabilitatea și fiabilitatea. În cazul întreținerii la timp, automobilul timp îndelungat nu va avea nevoie de reparație. Din păcate, distrugerile pot apărea din cauza accidentului rutier întâmplător. În acest caz va trebuie să cumpărați piese auto pentru Smart.

În magazinul nostru online este prezentată o gamă largă de piese pentru automobilele Smart. Să alegeți componentele necesare vă va ajuta linia suportului nostru tehnic.

La noi veți găsi cele mai calitative piese de schimb pentru Smart, cu ajutorul căruia veți putea să asigurați funcționarea corespunzătoare a tuturor sistemelor ale automobilului. Pentru noi este foarte important, ca rezolvarea problemelor să nu lovească dur buzunarul vostru, de aceea noi oferim componentele la prețuri accesibile.

Coş
#
Coșul dvs. este gol