loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

Piese auto pentru JEEP

JEEP OE catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru JEEP dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese automobil JEEP GRAND CHEROKEE
GRAND CHEROKEE
de la 09.1991
Piese de schimb CHEROKEE
CHEROKEE
de la 09.1973
Piese de schimb COMPASS
COMPASS
de la 08.2006
Piese auto de schimb JEEP PATRIOT
PATRIOT
de la 02.2007
Piese de schimb pentru automobile JEEP WRANGLER
WRANGLER
de la 08.1986
Piese automobil JEEP RENEGADE
RENEGADE
de la 07.2014
Piese auto de schimb COMMANDER
COMMANDER
de la 09.2005
Piese automobil COMANCHE
COMANCHE
de la 09.1985
Piese de schimb JEEP CJ5 - CJ8
CJ5 - CJ8
de la 01.1966
Piese pentru maşina JEEP WILLYS
WILLYS
de la 01.1950
Pieselor auto originale JEEP

Piese auto pentru JEEP online

Recunoscute în toată lumea, automobilele Jeep în timpul prezent se lansează cu grupul Fiat Chrysler Automobiles. Din momentul fondării, marca a devenit foarte populară, și deseori cu cuvîntul «Jeep» se numesc toate vehiculele off-road — indiferent de marcă și producător.

Automobilele Jeep

Cu apariția sa marca Jeep este obligată lui Karl Probst. În anul 1940 acest inginer american a creat automobilul Bantam BRC cu tracțiune integrală, pe baza căruia mai târziu a fost construit suv-ul militar Willys MB. La început automobilele Jeep au fost produse de către compania Willys-Overland Motors, care se ocupa de lansarea suv-urilor pentru necesitățile militare.

Marca oficială Jeep a fost înregistrată în anul 1950. Mașinile Jeep au fost cele care au inițiat o nouă clasă de vehicule - SUV-urile, care includ mașini de teren cu tracțiune integrală compacte. În timpul prezent producția mărcii se vinde în mai mult de 120 țări ale lumii. Cu fiecare an automobilele Jeep devin tot mai perfecte, întruchipând în sine soluții tehnologice de ultimă generație.

În anul 2012 compania din Coreea de Sud a reușit să vândă mai mult de șapte sute de mii de automobile Jeep, ceea ce a devenit un nou record mondial.

Avantajele ale Jeep

  • nivel înalt de performanță off-road;
  • design atractiv;
  • bună stabilitate direcțională;
  • interior confortabil;
  • izolarea zgomotului calitativă;
  • consum econom de combustibil;
  • indicatorii aerodinamici excelenți;
  • nivelul maxim de securitate;
  • putere mare.

Ultimele modelele Jeep sunt echipate cu motorul V6, care lucrează pe diesel, și de 8-trepte AT. Sistemul Select-Speed Control acordă asistență la ridicări și coborâri, iar camera retrovizoare ridică vizibilitatea. Pentru ridicarea nivelului de securitate a șoferului și a pasagerilor în noile modele Jeep sunt instalate airbag-uri suplimentare și sistemul de prevenire a coliziunii. De asemenea se propune complexul modern informativ-distractiv.

Cele mai bune piese auto Jeep

Gama de Jeep este combinarea de design excelent în combinație cu practicitate și funcționalitate. Dar pentru ca automobilul să funcționeze destul timp și să nu dezamăgească proprietarul, toate sistemele lui trebuie să lucreze corect. Dacă mașina dumneavoastră nu funcționează, noi vă vom ajuta să rezolvați această problemă în cel mai scurt timp și cu cheltuieli minime.

În magazinul nostru online sunt o multitudine de piese de schimb pentru Jeep. Să alegeți piesele necesare din variația de produse vă vor ajuta specialiștii competenți ai suportului nostru tehnic. Și aici nu ne oprim: noi propunem să cumpărați piese de schimb pentru Jeep și combustibile de o calitate excelentă la prețuri accesibile.

Procurați la noi — aceasta este întotdeauna benefic și convenabil!

Coş
#
Coșul dvs. este gol