JEEP catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru JEEP dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese auto JEEP GRAND CHEROKEE
GRAND CHEROKEE Începând cu anul 09.1991
Piese masina JEEP CHEROKEE
CHEROKEE Începând cu anul 09.1973
Auto piese JEEP WRANGLER
WRANGLER Începând cu anul 08.1986
Piese automobil JEEP COMPASS
COMPASS Începând cu anul 08.2006
Piese auto JEEP COMMANDER
COMMANDER Începând cu anul 09.2005
Piese de schimb pentru automobile JEEP CJ5 - CJ8
CJ5 - CJ8 Începând cu anul 01.1966
Piese de schimb pentru automobile JEEP PATRIOT
PATRIOT Începând cu anul 02.2007
Piese automobil JEEP COMANCHE
COMANCHE Începând cu anul 09.1985
Auto piese JEEP RENEGADE
RENEGADE Începând cu anul 07.2014
Piese auto JEEP WILLYS
WILLYS Începând cu anul 01.1950
Pieselor auto originale JEEP

Piese auto pentru JEEP online

Recunoscute în toată lumea, automobilele Jeep în timpul prezent se lansează cu concernul Fiat Chrysler Automobiles. Din momentul fondării, marca a devenit foarte populară, și deseori cu cuvîntul «Jeep» se numesc toate mijloacele de transport cu permeabilitatea înaltă — indiferent de marcă și producător.

Automobilele Jeep

Cu apariția sa marca Jeep este obligată lui Karl Probst. În anul 1940 acest inginer american a creat automobilul Bantam BRC cu tracțiune integrală, pe baza căruia mai târziu a fost construit suv-ul militar Willys MB. La început automobilele Jeep au fost produse de către compania Willys-Overland Motors, care se ocupa de lansarea suv-urilor pentru necesitățile militare.

Marca oficială Jeep a fost înregistrată în anul 1950. Anume cu automobilele Jeep se leagă apariția unei clase noi de automobile — SUV, care a combinat automobilele compacte cu tracțiune integrală de permeabilitate înaltă. În timpul prezent producția mărcii se vinde în mai mult de 120 țări ale lumii. Cu fiecare an automobilele Jeep devin tot mai perfecte, întruchipînd în sine soluții tehnologice de ultimă generație.

În anul 2012 compania din Coreea de Sud a reușit să vândă mai mult de șapte mii de automobile Jeep, ceea ce a devenit un nou record mondial.

5 modele Jeep
 1. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 2. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 3. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.0
 4. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2
 5. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2 2WD
Avantajele ale Jeep
 • nivel înalt de permeabilitate;
 • design atractiv;
 • bună stabilitate direcțională;
 • interior confortabil;
 • izolarea zgomotului calitativă;
 • consum econom de combustibil;
 • indicatorii aerodinamici excelenți;
 • nivelul maxim de securitate;
 • puterea.

Ultimele modelele Jeep sunt echipate cu motorul V6, care lucrează pe diesel, și de 8-trepte AT. Sistemul Select-Speed Control acordă asistență la ridicări și coborîri, iar camera retrovizoare ridică vizibilitatea. Pentru ridicarea nivelului de securitate a șoferului și a pasagerilor în noile modele Jeep sunt instalate airbag-uri suplimentare și sistemul de prevenire a coliziunii. De asemenea se propune complexul modern informativ-distractiv.

Cele mai bune piese auto Jeep

Gama de Jeep este combinarea de design excelent în combinație cu practicitate și funcționalitate. Dar pentru ca automobilul să funcționeze destul timp și să nu dezamăgească proprietarul, toate sistemele lui trebuie să lucreze corect. Dacă mașina dumneavostră nu funcționează, noi vă vom ajuta să rezolvați această proplemă în cel mai curînd timp și cu cheltuieli minime.

În internet-magazinul nostru sunt o multitudine de piese de schimb pentru Jeep. Să alegeți piesele necesare din variația de produse vă vor ajuta specialiștii competenți ai suportului nostru tehnic. Și aceastaici nu ne oprim: noi propunem să cumpărați piese de schimb pentru Jeep și combustibile de o calitate excelentă la prețuri accesibile.

Procurați la noi — aceasta este întotdeauna benefic și convenabil!

Coş
#
Coșul dvs. este gol