Piese auto pentru DAEWOO

DAEWOO catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru DAEWOO dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese de schimb DAEWOO NUBIRA
NUBIRA Începând cu anul 04.1997
Piese pentru maşina DAEWOO LANOS
LANOS Începând cu anul 02.1997
Piese automobil DAEWOO MATIZ
MATIZ Începând cu anul 08.1998
Piese auto de schimb DAEWOO CIELO
CIELO Începând cu anul 02.1995
Piese automobil DAEWOO KALOS
KALOS Începând cu anul 09.2002
Piese automobil DAEWOO ESPERO
ESPERO Începând cu anul 10.1991
Piese pentru maşina DAEWOO TACUMA
TACUMA Începând cu anul 06.2000
Piese auto de schimb DAEWOO LEGANZA
LEGANZA Începând cu anul 03.1997
Piese de schimb pentru automobile DAEWOO LACETTI
LACETTI Începând cu anul 06.1999
Piese masina DAEWOO EVANDA
EVANDA Începând cu anul 08.2002
Piese pentru maşina DAEWOO MUSSO
MUSSO Începând cu anul 07.1998
Piese de schimb pentru automobile DAEWOO KORANDO
KORANDO Începând cu anul 01.1999
Piese auto DAEWOO LUBLIN
LUBLIN Începând cu anul 04.1997
Piese de schimb pentru automobile DAEWOO REXTON
REXTON Începând cu anul 04.2002
Piese pentru maşina DAEWOO TICO
TICO Începând cu anul 02.1995
Piese auto de schimb DAEWOO CIELO
CIELO Începând cu anul 06.1994
Piese auto de schimb DAEWOO TOSCA
TOSCA Începând cu anul 02.2006
Pieselor auto originale DAEWOO

Piese auto pentru DAEWOO online

Daewoo — brandul faimos din Coreea de Sud, care în ziua de azi deja nu există. Compania a fost fondată de către Kim Woo-Choong în martie a anului 1967. Inițial, principalul domeniu de activitate al întreprinderii a fost industria de textil. În zilele noastre automobilele Daewoo este posibil să observi într-o parte mare a țărilor lumii.

Automobile Daewoo

Compania Daewoo a început să se ocupe cu producerea automobilelor în anii 1970. Istoria mărcii a fost bogată în evenimente, dar relativ scurtă. Din cauza crizei mondiale financiare la sfîrșitul anilor 1990 întreprinderea a fost vîndută concernului de automobile General Motors. Brandul definitiv și-a încheiat existența la sfîrșitul primului trimestru al anului 2011. Filialele individuale ale companiei Daewoo și-au continuat activitatea sa în componența altor corporațiuni sau în calitatea de întreprinderi independente.

În timpul existenței sale întreprinderea lansa cele mai multe autoturisme. Gama de Daewoo a inclus în sine sedane, break-uri, hatchback-uri de trei și de cinci ușe, bazate pe publicul diferit de iubitori de automobile. Mașinile companiei au fost potrivite atît pentru transportarea încărcăturilor mici, dar și pentru mersul pe drumuri urbane aglomerate.

Avantajele ale Daewoo
  • design stilat;
  • unele modele compacte;
  • guvernarea bună;
  • interior confortabil;
  • consum econom de combustibil;
  • disponibilitate și ușurința de întreținere.

Compania Daewoo s-a concentrat pe creșterea securității mașinilor sale. Pentru a preveni deformarea caroseriei în accedente, automobilele noi ale întreprinderii au avut integrată în ușă carcasă de putere și acoperișul fortificat. Pe unele modele se instala rezervorul polimer de combustibil, construcția specială care exclude posibilitatea de scurgere de combustibil chiar și la răsturnarea vehiculului. De asemenea, automobilele Daewoo se echipau cu airbag-uri, amplificator de vid de șapte inch de o putere mai mare și sistem de patru canale ABS.

Cele mai bune piese auto Daewoo

Mașinile Daewoo ocupă una din pozițiile de lideri pe piața transportului auto accesibil. Cu un preț atractiv se diferă nu numai automobilele, dar și piesele auto pentru Daewoo. Deseori, proprietarii preferă modelele brandului dat din cauza întreținerii economice.

În magazinul nostru online veți putea cumpăra piese de schimb pentru Daewoo de orice model. Alegerea pieselor nu va lua mult efort și timp datorita eficienței înalte al sistemului nostru de căutare. Consultanții noștri calificați se orientează în particularitățile construcției automobilelor de orice brand, și cu bucurie vă vor ajuta să găsiți piesele necesare. Noi propunem numai piese de schimb calitative la prețuri rezonabile. Cu piesele noastre veți putea benefic să reparați automobilul său Daewoo!

Coş
#
Coșul dvs. este gol