GENESIS catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru GENESIS dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese pentru maşina GENESIS G90
G90 Începând cu anul 09.2016
Pieselor auto originale GENESIS

Piese auto pentru GENESIS online

Genesis este un brand sud-coreean, sub care grupul Hyundai Motor produce autovehicule de lux, în special sedane sport. A fost înființat oficial în 2015.


Autovehiculele Genesis

Istoria brandului este strâns legată de lansarea în 2008 a sedanului sport Hyundai Genesis, dezvoltarea căruia începuse în 2003 cu ideea de a dezvolta un sedan sport perfect, cu tracțiune integrală. Elaborarea acestui design a durat mai mult de 3 ani, iar varianta finală a mașinii, înainte de a intra în producția de serie, a acumulat peste 800 000 de mile la testele de teren. Per total, proiectul a costat 500 milioane de dolari. Imediat după lansarea acestuia, modelul a primit numeroase premii prestigioase, astfel încât s-a luat decizia de a crea un brand independent.

Gama de modele a companiei include doar trei sedane, totuși se urmărește crearea încă a unui sedan, unui coupe și două corssovere până în 2020. De menținerea autovehiculelor și distribuția pieselor Genesis se ocupă centrele de service Hyundai și distribuitorii oficiali.


Avantajele autovehiculelor Genesis

  • Siguranță. Sistemul de siguranță al brandului, numit Smart Sense, reprezintă un set de sisteme inteligente de asistență pentru șofer, incluzând sistemul de frânare de urgență cu funcția de identificare a pietonilor, de control a vitezei de croazieră, de detectare a unghiului mort și sistemul de asistență în păstrarea benzii de circulație. Acestea automatizează la maxim procesul de conducere și reduc la minim riscul de eroare uman.
  • Performanță excelentă. Sistemul cu tracțiune integrală la cerere AWD HTRAC distribuie cuplul motor între axele frontale și cele din spate de îndată ce autovehiculul ajunge pe un teren alunecos sau accidentat. Astfel scade riscul de derapare și rotire, sporind stabilitatea mașinii. Suspensia adaptivă GACS atenuează protuberanțele de pe terenul accidentat, prevenind deraparea în curbe la condusul cu viteze mari.
  • Confort. Scaunul șoferului poate fi reglat în 22 de moduri, iar cel al pasagerului din față - în 14 moduri, fapt ce asigură un confort maxim. Ușile cu etanșare triplă și geamurile laterale duble asigură o izolație fonică de calitate. Sistemul de sonorizare Lexicon, dotat cu 17 difuzoare, lentile acustice și grile din oțel inoxidabil, se caracterizează printr-un sunet profund și tridimensional. Scaunele și volanul sunt tapițate cu piele Nappa, moale și plăcută la atingere.

Cele mai bune piese Genesis

Puteți cumpăra piese Genesis în magazinul nostru online, la prețuri avantajoase. Folosind serviciile noastre beneficiați de:

  • asistență online calificată din partea celor mai buni specialiști ai noștri;
  • promoții, reduceri, posibilitatea de livrare gratuită;
  • acces la o gamă vastă de filtre de aer, bujii, ștergătoare de parbriz, componente pentru suspensie și motor, filtre de ulei şi combustibil și lichide tehnice.
Coş
#
Coșul dvs. este gol