CHERY catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru CHERY dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese auto CHERY COWIN
COWIN Începând cu anul 03.2003
Piese auto CHERY QQ
QQ Începând cu anul 03.2012
Auto piese CHERY TIGGO 5
TIGGO 5 Începând cu anul 11.2013
Piese de schimb CHERY A1
A1 Începând cu anul 08.2006
Auto piese CHERY A3
A3 Începând cu anul 09.2008
Piese automobil CHERY TIGGO DR
TIGGO DR Începând cu anul 12.2009
Piese auto de schimb CHERY TIGGO 3
TIGGO 3 Începând cu anul 05.2007
Auto piese CHERY TIGGO
TIGGO Începând cu anul 03.2002
Pieselor auto originale CHERY

Piese auto pentru CHERY online

Chery, una dintre cele mai mari companii producătoare de mașini din China, a fost înființată în 1997. La început, autovehiculele companiei erau disponibile doar în Wuhu din provincia Anhui, unde se și produceau mașinile, iar clienții companiei erau reprezentanții administrației locale. În 2001, compania a început să își exporte autovehiculele în Siria, devenind primul exportator de mașini din China. În prezent, compania deține patru nume de marcă, 6 uzine de mașini și 11 puncte de asamblare în lume.


Autovehiculele Chery

La început, mașinile brandului erau create pe baza Seat Toledo. Mai târziu, compania nu doar că și-a creat propria platformă, ci și-a înființat și un departament de dezvoltare a motoarelor, urmat de un laborator unde, împreună cu compania amerciană MTS Systems, își testează autovehiculele. La elaborarea designurilor, compania chineză colaborează strâns cu firme internaționale cunoscute precum Bertone și Pininfarina. În ultimul timp, compania a început să acorde o atenție deosebită calității produselor sale, încercând să ajungă la nivelul renumiților producători internaționali, iar piesele Chery se folosesc la mașini produse de corporațiile General Motors și Volvo.

Gama de produse a mărcii include doar automobile, întrucât autovehiculele comerciale se produc sub alte nume de marcă ce aparțin producătorului. Gama de caroserii disponibile include hatchback-uri cu trei și cinci uși, liftback-uri, sedane, break-uri cu cinci uși, monovolume și crossovere.


Avantajele autovehiculelor Chery

  • Asamblare de înaltă calitate. Toate autovehiculele brandului se produc la uzine moderne, unde se folosește echipament de ultimă generație, autovehiculele fiind supuse numeroaselor teste, ce simulează exploatarea în condiții severe.
  • Motoare fiabile. Compania chineză se mândrește cu acestea, pentru care nu o dată au primit premiul “Motorul anului” în China. Interesant este faptul că motoarele companiei Chery sunt utilizate și de producătorul american de autospeciale John Deere, compania industrială japoneză Kawasaki Heavy Industries și producătorul austriac de aeronave Diamond Aircraft.
  • Preț accesibil. Datorită prețurilor mici, în combinație cu carcateristicile tehnice bune, aceste mașini au ajuns să fie cele mai bine vândute din segmentul lor, nu doar în China, ci și pe piața internațională.
  • Pachet generos de caracteristici. Autovehiculele Chery pot fi echipate cu servodirecție hidraulică sau electrică, oglinzi încălzite pliabile, cameră video spate și senzori de parcare, sisteme de frânare antiblocare cu distribuirea forței de frânare, asistent de pornire în pantă, asistent de frânare de urgență, sistem de control dinamic al tracțiunii.

Cele mai bune piese Chery

În magazinul nostru online puteți cumpăra piese Chery la prețuri avantajoase. Aici veți găsi filtre de habitaclu, ulei, aer sau combustibil, bujii, plăcuțe și discuri de frână, furtunuri și etriere, articulații sferice și alte piese de schimb pentru toate brandurile și modelele de mașini. Specialiștii noștri sunt mereu online și pregătiți să vă ajute să alegeți piesele de schimb potrivite.

Coş
#
Coșul dvs. este gol