Piese auto pentru ALPINA

ALPINA catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru ALPINA dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese pentru maşina ALPINA B9
B9 Începând cu anul 11.1981
Piese de schimb ALPINA D4
D4 Începând cu anul 09.2014
Piese de schimb pentru automobile ALPINA B4
B4 Începând cu anul 03.2014
Piese masina ALPINA ROADSTER
ROADSTER Începând cu anul 07.2003
Piese auto de schimb ALPINA D10
D10 Începând cu anul 04.2000
Piese automobil ALPINA B10
B10 Începând cu anul 12.1996
Piese de schimb pentru automobile ALPINA D5
D5 Începând cu anul 09.2011
Piese masina ALPINA B5
B5 Începând cu anul 03.2005
Piese automobil ALPINA D3
D3 Începând cu anul 12.2005
Piese pentru maşina ALPINA B3
B3 Începând cu anul 03.1999
Piese automobil ALPINA B7
B7 Începând cu anul 12.2003
Pieselor auto originale ALPINA

Piese auto pentru ALPINA online

Alpina este un producător auto german, care oferă mașini sport, pe baza modelelor BMW standard. Compania a fost întemeiată în 1965, de către Burkard Bovensiepen. În prezent are sediul în Buchloe, Germania. În 2017 aceasta avea 250 de angajați.


Autovehiculele Alpina

Asamblarea autovehiculelor Alpina are loc la fabricile BMW. Aceste mașini se deosebesc de modelele standard, pe care se bazează, printr-o greutate mai redusă a caroseriei, motoare modificate, alte setări ale cutiei de viteze, prezența compresoarelor și intercoolere suplimentare dezvoltate de către firmă, precum și finisarea personalizată a habitaclului. Piesele Alpina sunt furnizate de către distribuitori și dealeri BMW autorizați.

În prezent, gama de produse a companiei cuprinde atât mașini sport de mare viteză, cât și vehicule off-road. Gama de caroserii disponibilă include sedane, break-uri cu cinci uși, SUV-uri, coupe-uri și decapotabile.


Avantajele vehiculelor Alpina

  • Caracteristici dinamice excelente. Unul dintre cele mai noi modele ale brandului - B5 Bi-Turbo - poate accelera până la 100 km/h în doar 3.5 secunde. Viteza maximă a mașinii poate atinge 330 km la oră, iar motorul de 4.4 l dezvoltă 608 cai putere. Potrivit rezultatelor competiției anuale Sport Auto Award, organizate de jurnalul german competent Auto Motor und Sport, D4 Bi-Turbo Coupé a fost recunoscut ca fiind cea mai bună mașină sport diesel a anului 2017.
  • Manevrabilitate excelentă. O bară antiruliu și arcurile joase rigide previn alunecarea mașinii în curbe. În regimul de suspensie “Sport +”, garda la sol este redusă cu 20mm. Datorită deplasării centrului de greutate, sporește manevrabilitatea mașinii la viteze mari. Iar sistemul activ al roților din spate previne deraparea în timpul manevrelor active.
  • Aspect stilat. Roțile multi-spițe de 20-inch, cu care sunt dotate majoritatea mașinilor acestui brand, precum și țeava de evacuare cromată dublă accentuează aspectul sport al acestor autovehicule. Autocolantele Deco-Set de firmă fac exteriorul mașinilor recognoscibil.
  • Cabină luxurioasă. Interiorul este tapițat în principal cu piele Lavalina de calitate. La prelucrarea acesteia nu s-au folosit substanțe chimice, prin urmare materialul nu prezintă vreun miros neplăcut, fiind chiar hipoalergenic. Ca și elemente decorative se folosește o broderie sub formă de romburi multicolore și inserții din lemn natural. Pe tavan este aplicată plăcuța cu numărul de serie al mașinii.

Cele mai bune piese auto Alpina

Puteți cumpăra ieftin piese auto Alpina pentru mașina dumneavoastră, în magazinul nostru online. Avantajele noastre sunt:

  • garanție pentru fiecare piesă de schimb;
  • servicii rapide;
  • angajați profesioniști;
  • numeroase promoții și reduceri;
  • livrare ieftină, uneori chiar gratuită.
Coş
#
Coșul dvs. este gol