ACURA catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru ACURA dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Auto piese ACURA NSX
NSX Începând cu anul 01.1990
Auto piese ACURA MDX
MDX Începând cu anul 04.2006
Piese masina ACURA RSX
RSX Începând cu anul 10.2001
Piese auto ACURA TSX
TSX Începând cu anul 10.2003
Piese auto ACURA RL
RL Începând cu anul 10.1995
Piese pentru maşina ACURA TL
TL Începând cu anul 10.2003
Pieselor auto originale ACURA

Piese auto pentru ACURA online

Acura este un brand auto japonez. A fost înființat de compania Honda în 1984. Autovehiculele Acura au fost primele automobile japoneze de lux. La început, Honda s-a axat pe piața din SUA, iar mai târziu a început să se dezvolte și pe piața europeană.


Autovehiculele Acura

Primele mașini ale companiei - modelele Legend și Integra - au fost produse în 1986. De îndată cum au fost fabricate, au și primit o mulțime de premii prestigioase. În special, în 1987, modelul Legend a fost recunoscut drept “Mașina de import a anului” potrivit jurnalului Motor Trend, iar un pic mai târziu, în 1988, a devenit cea mai bine vândută mașină de lux în Statele Unite ale Americii.

În prezent, gama de modele a companiei este reprezentată de coupe-uri, sedane, decapotabile, crossovere și SUV-uri. Asamblarea mașinilor și producția pieselor Acura este relaizată în SUA și Japonia.


Avantajele autovehiculelor Acura

  • Manevrabilitate excelentă. Sistemul de tracțiune integrală Super Handling All-Wheel Drive controlează distribuirea greutății autovehiculului în timpul mersului și transmite cuplul motor către roata necesară. Acest lucru contribuie la reducerea consumului de combustibil, sporește performanța off-road a mașinii, o face mai stabilă în timpul accelerării și previne deraparea în timpul manevrelor. Sistemele Agile Handling Assist și Vehicle Stability Assist îmbunătățesc răspunsul de direcție și asigură intrarea lină în curbe.
  • Motoare puternice. Modelele sunt echipate cu motoare cu sisteme de distribuție variabilă a gazelor (VTEC). Este una dintre cele mai renumite tehnologii ale companiei Honda, care permite producerea motoarelor foarte puternice, păstrând volumul mic și fără echipament suplimentar. De exemplu, RDX cu motor de 3 l poate dezvolta până la 249 cai putere.
  • Habitaclu confortabil. Scaunele încălzite și tapițate cu piele perforată oferă confortul șoferului și pasagerilor, indiferent de înălțimea acestora. Sistemul de memorie a poziției scaunului, oglinzii laterale, precum și a parametrilor controlului climatic, oferă șoferului posibilitatea de a le regla rapid după nevoie.
  • Aspect elegant. Un adevărat element de decor exterior o constituie optica LED Jewel Eye. Faza scurtă este produsă de șase lămpi cu LED separate, fiecare fiind dotată cu lentilă proprie. Lumina se împrăștie în așa fel încât să lumineze drumul mai bine și să nu deranjeze șoferii ce vin în întâmpinare. Faza lungă permite identificarea obstacolelor cu 200 de milisecunde mai rapid decât de obicei, ceea ce echivalează cu 5 m dacă se conduce cu 95 km/h.

Cele mai bune piese Acura

Puteți cumpăra piese Acura în magazinul nostru online și să economisiți timp. Pentru fiecare client avem:

  • promoții și reduceri;
  • posibilitatea de livrare gratuită;
  • suport online calificat;
  • o gamă vastă de piese auto pentru mașinile acestei mărci, inclusiv ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie, filtre de combustibil și ulei, bujii și alte piese de schimb.
Coş
#
Coșul dvs. este gol