catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
89-0891
Coșul dvs. este gol

Auto Set discuri si placute frana spate și față Online catalog

Automobil Discuri si placute frana spate și față, față și spate în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Discuri si placute frana de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Placute si discuri frana auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Set discuri si placute frana spate și față
 • Mașină Placute si discuri frana spate și față plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Set placute si discuri frana schimbare față și spate plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Set frana față și spate plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Placute si discuri frana plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Set discuri si placute frana defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Set discuri si placute frana

Kitul de disc și plăcuță de frână este, în general, folosit atunci când înlocuim plăcutele de frână pentru a treia au a patra oară. Discurile pe față au o durată de viață de circa 80–120 mii de kilometri în timp ce durata de viață a discurilor pe spate este între 130 și 170 mii de kilometri. Durata de viață medie a plăcuțelor din față este de 25–30 mii kilometri și între 30 și 40 mii de kilometri pentru plăcuțele din spate. Totuși, poate fi necesară schimbarea discurilor și plăcuțelor mai repede în cazul în care au fost supuse unor sarcini mari de încărcături mecanice.

Conținuturile kitului de discuri și plăcuțe de frână:

Un set poate conține produse pentru:

 • axa frontală;
 • axa dorsală.

De asemenea, kiturile mai pot conține adesea și șuruburi de prindere și furtunuri.

Funcțiuni

Discurile și plăcuțele de frână sunt cele responsabile pentru încetinirea și oprirea vehiculelor prin frecare. Sistemele de discuri de frânare se caracterizează printr-o eficiență mare. Unii dintre producătorii de mașini înlocuiesc frânele cu tambur - de obicei, dotate pe axa din spatele mașinii - la propriile fabrici auto. Dacă acest lucru se aplică și la marc mașinii dvs, atunci este mult mai eficient ca și cost să achiziționați kituri cu discuri și plăcuțe de frână decât să cumpărați separat piesele.

Probleme obișnuite la kiturile de discuri și plăcuțe de frână - cauze și simptome:

 • Formarea de șanțuri și alte defecte de suprafață. Aceste lucruri se întâmplă ca și rezultat al expunerii la umezeală și la particulele abrazive de pe șosea. Simptomele acestei probleme sunt zgomotele neobișnuite care vin de la frâne iar performanța la frânare este mai redusă.
 • Deteriorarea prin corodare. Principalele cauze ale acesteia sunt expunerea la umezeală iar vehiculul nu a fost utilizat timp îndelungat. Indiciile acestei probleme sunt zgomotele de scârțâială și vibrațiile atunci când se apasă frâna.
 • Uzura neuniformă. Aceasta este o consecință normală a poziționării incorecte a butucului roților în relație cu etrierul. Simptomele acestei probleme sunt pulsațiile atunci când se apasă pe pedala de frână și vibrarea volanului. Frânele, de asemenea, nu vor mai funcționa corect.

Autopieseonline24.ro este un loc ideal pentru achiziționarea pieselor de schimb

În cazul în care doriți ca întreținerea vehiculului să nu fie scumpă, vă recomandăm să achiziționați piese de schimb la prețuri accesibile în magazinul nostru online. Noi practicăm cu regularitate oferte speciale care vor face ca prețurile pentru dvs să fie chiar și mai ieftine. În cazul în care doriți asistență profesională atunci când veți achiziționa kit de disc și plăcuțe de frână, trebuie pur și simplu să contactați echipa de servicii pentru clienți. Achizițiile online pe Autopieseonline24.ro sunt ușoare și vă vor aduce economii de bani.

Selector Discuri si placute frana pentru