loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Furtun frana spate si față, spate stânga, spate dreapta, față stânga, față dreapta în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Furtun frana de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Furtun frana auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Furtun frana spate si față
 • Auto Furtun frana față stânga plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Furtun frana spate si față plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Furtun frana plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Furtun frana față dreapta plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Furtun frana plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Furtun frana defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Furtun frana

Dacă încercați să studiați în profunzime modul în care este structurat sistemul de frânare, veți avea de a face cu niște revelații cu adevărat șocante. La urma urmei, atunci când veți descoperi că mașina dvs. are niște probleme serioase cu frânele, va fi prea târziu... Cu toate acestea, nu totul e atât de înfricoșător cum ar apărea la prima vedere; construcția sistemului de frânare este, din fericire, destul de simplă. Din acest motiv, verificarea stării elementelor care îl compun nu este un proces foarte dificil.

Funcționarea frânei automobilului dvs. depinde de două forțe: de presiune și de fricțiune. După ce apăsați pedala de frână, presiunea este transferată spre toate cele patru colțuri ale mașinii, unde umple tuburile flexibile de frână cu lichid de frână. De regulă, tubul flexibil de frână constă dintr-un manșon armat (care se supune unei presiuni foarte elevate) cu două vârfuri. Suprafața exterioară a manșonului de cauciuc este îmbibată cu substanțe speciale, care au funcția de a majora proprietățile sale de protecție.

Durata de exploatare a unui tub flexibil de frână este de aproximativ șase ani. Însă trebuie de luat în considerare faptul că acest dispozitiv este nevoit să lucreze în condiții de presiune extrem de înaltă. Prin urmare, ar fi util să i se verifice periodic starea. În cazul în care ați observat că furtunul de frână prezintă pierderi sau pe suprafața sa se văd fisuri, acesta trebuie înlocuit cât mai curând posibil. În caz contrar, presiunea va continua să scadă, iar tubul flexibil de frână nu va mai fi capabil să-și îndeplinească funcția. În plus, scurgerea lichidului de frână va duce la coroziune.

Aveți nevoie de un tub flexibil de frână nou? Nu pierdeți timpul stând în rând, în fața unui magazin specializat. Pentru a accelera în mod semnificativ procesul de căutare, accesați magazinul nostru online, unde veți găsi diferite piese de schimb la un preț foarte avantajos. Datoria noastră prioritară va fi să livrăm noua achiziție în scurt timp după comandă. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de piese de schimb, care, pe lângă tuburi flexibile de frână, include: saboți de frână, faruri de ceață, set de rulmenți pentru butucul roții, bare de conexiune, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol