Automobil Suport Etrier în calitate top la preț redus
Suport Etrier - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Suport Etrier de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Suport Etrier auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Suport Etrier
 • Auto Suport Etrier plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Suport Etrier plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Suport Etrier plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Suport Etrier plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Suport Etrier plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Suport Etrier defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Suport Etrier

Suportul etrierului are rolul de a fixa etrierul și plăcuțele de frână în poziția corectă unul față de celălalt. În plus, acesta este implicat și în activarea plăcuțelor în timpul frânării.

4 instrucțiuni de utilizare ale suportului etrierului

 1. Suportul etrierului este o componentă destul de durabilă. Însă materialul de slabă calitate și condițiile prea agresive de exploatare a autovehiculului îi reduc durata de viață. În cazul apariției defectelor, suporturile trebuie schimbate.
 2. Realizați regulat diagnosticarea și întreținerea întregului mecanism de frânare - vă va ajuta să prelungiți durata de viață a componentei.
 3. În cazul apariției defectelor, înlocuiți suportul în totalitate, deoarece instalarea kitului de reparație are doar efect temporar.
 4. Pentru gresarea elementelor folosiți doar soluții specializate.

Defecte ale suportului de frână, cauze și semne

 1. Slăbirea elementelor de fixare. Se manifestă în timp, din cauza strângerii incorecte a acestora. Dacă apare un asemenea defect, la frânare se aude un sunet străin, iar autovehiculul se abate de la linia dreaptă.
 2. Distorsionarea găurilor suportului. Apare ca rezultat al schimbării formei bolțurilor. Se manifestă prin uzarea neregulată a plăcuțelor și zgomot la frânare.
 3. Formarea coroziunii, depunerilor pe elementele mobile ale suportului. Poate fi determinată de ruperea manșonului sau acțiunea îndelungată a reagenților rutieri. Acest defect se manifestă prin vibrații, zgomot și bătăi dinspre frâne, uzarea neuniformă a plăcuțelor.

Puteți cumpăra suport pentru etrier, pentru orice model de mașină, în magazinul online Autopieseonline24.ro. Aici aveți ocazia de a obține o reducere pentru piesa de schimb necesară.

Coş
#
Coșul dvs. este gol