loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

FRANA DE MANA

Automobil Frana de mana spate și față, față și spate, față, spate în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Frana de mana de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Frana de mana auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Frana de mana spate și față
 • Auto Frana de mana spate plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Frana de mana față și spate plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Frana de mana plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Frana de mana spate și față plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Frana de mana plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Frana de mana defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Frana de mana

Frâna de mână are scopul de a menține vehiculul nemișcat atunci când se oprește pe o pantă. În plus, se mai folosește în cazuri de urgență dacă sistemul principal de frânare nu mai funcționează corect. Acest dispozitiv poate fi mecanic sau electronic.

5 sfaturi despre cum să folosiți frâna de mână și cum să o înlocuiți

 1. Înlocuiți piesele dispozitivului atunci când nu sunt în regulă: durata lor de viață nu are o anumită limită și nu depinde de câte ori o folosiți.
 2. În timpul sezonului de iarna, dacă trebuie să conduceți prin noroi sau bălți, folosiți frâna de mână numai dacă este cu adevărat necesar. Adevărul este că unele piese pot absorbi umezeala și se pot acoperi cu gheață la temperaturi scăzute. Acest lucru are un efect negativ asupra plăcuțelor de frână sau asupra altor piese.
 3. Întotdeauna trageți frâna de mână dacă vă lăsați mașina pe drumuri cu gheață. Riscul ca mașina să alunece este mult mai mare pe suprafețele alunecoase.
 4. Nu mergeți cu mașina când are frâna de mână trasă. Acest lucru va duce la supraîncălzire și la uzura prematură a plăcuțelor.
 5. Nu țineți dispozitivul activat prea mult timp.

Defecțiuni ale frânei de mână, cauze și simptome

 • Carcasa motorului de la frâna de mână electronică este spartă. O astfel de defecțiune mecanică este, de obicei, produsă de un impact și duce la defectarea foarte rapidă a motorului. Defecțiunea duce la colapsul sistemului.
 • Cabluri de frână corodate. Acest lucru poate fi cauzată de umezeala care a pătruns în interiorul ansamblului. Deteriorarea duce la blocarea sau ruperea elementului și, ca urmare a acestui lucru, la oprirea funcționării mecanismului.
 • Manetă deformată. Acest lucru poate fi cauzat de o utilizare incorectă. De obicei, acest lucru poate fi observat în timpul unei inspecții.
 • Contactele butoanelor sunt oxidate. Acest lucru se întâmplă atunci când sunt expuse la apă într-un timp mai îndelungat. Butonul nu mai funcționează sau funcționează haotic.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal pentru a achiziționa piese de schimb

V-ar place să faceți achiziții avantajoase și întotdeauna să faceți parte la promoții? Înregistrați-vă pe Autopieseonline24.ro pentru a fi la curent cu ofertele de pe website-ul nostru sau prin aplicația mobilă și să achiziționați piese de schimb la prețurile cele mai mici. În cazul în care trebuie să achiziționați o frână de mână nu numai ieftin dar și rapid, plasați chiar acum comanda dvs: specialiștii din magazinul nostru online vor expedia imediat cumpărăturile. Pentru a discuta toate aceste detalii, contactați-i prin chat-ul online.

Selector Frana de mana pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol