loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Placute frana spate si față, față si spate în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Placute frana de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Placute frana auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Placute frana spate si față
 • Auto Placute frana față si spate plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Placute frana față si spate plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Placute frana plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Placute frana spate si față plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Placute frana plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Placute frana defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Placute frana

Frâna cu tambur este un tip de frână, a cărei element principal este tamburul rotativ. Aici, procesul de frânare are loc datorită presiunii mecanice a garniturilor asupra tamburului. Lungimea pauzei dintre momentul apăsării pedalei și cel a formării efortului de frânare depinde de ductilitatea garniturilor. O garnitură prea moale poate prelungi pauza, în timp ce o garnitură deosebit de rigidă ar putea provoca un scrâșnet caracteristic de fiecare dată când apăsați pedala de frână.

Garniturile sunt supuse unui test de compresibilitate foarte sever. În cazul în care acestea sunt fiabile, rezultatele obţinute vor fi excelente. Bineînțeles, funcționarea fiecărui dispozitiv începe cu o perioadă de rodaj. Nici garniturile de frână nu sunt o excepție de la această regulă. Sub influenţa temperaturilor ridicate, în zona de fricțiune se creează un strat de material de fricțiune care necesită o stabilitate termică suplimentară. Șocul termic, adică, tratamentul la temperatură înaltă a suprafeţei de contact a garniturii cu ajutorul unui dispozitiv special, permite formarea unui strat direct pe suprafața de lucru a garniturii, chiar înainte de utilizarea acesteia. O garnitură supusă unui tratament termic face ca sabotul să fie "pre-rodat" și acesta este unul dintre avantajele sale. Testele în condiții naturale și cu sarcini reale permit evaluarea conformității dintre dispozitiv și cerințele de siguranță, pot ajuta la determinarea stabilității termice și de viteză a garniturii, care sunt proprietățile sale de recuperare în urma influenţelor extreme și, cel mai important lucru, care este nivelul său de eficiență în timpul frânării.

Dacă saboții automobilului dvs. se comportă bine, însă necesită să fie înlocuiți după fiecare 2-3 mii km, trebuie de luat măsuri imediate. Nu uitați că, pe lângă toți factorii externi și interni de care depinde durata lor de exploatare, nu mai puțin important este și stilul de conducere a șoferului. Cu toate acestea, în cazul în care observați că trebuie să înlocuiți garniturile de frână după numai 3000 km, aceasta încă nu înseamnă că conduceți în ca un pilot de Formula 1. Este probabil că utilizați garnituri de frână de calitate proastă. Din magazinul nostru online puteți achiziționa garnituri de frână de cea mai înaltă calitate la un preț neobișnuit de avantajos. Tot aici veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: faruri de ceață, indicatori de viraj, tije de cuplaj, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol