loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

SURUB GHIDARE ETRIER FRANA

Automobil Surub ghidare etrier frana în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Surub ghidare etrier frana de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Surub ghidare etrier frana auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Surub ghidare etrier frana
 • Auto Surub ghidare etrier frana plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Surub ghidare etrier frana plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Surub ghidare etrier frana plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Surub ghidare etrier frana plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Surub ghidare etrier frana plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Surub ghidare etrier frana defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Surub ghidare etrier frana

Știfturile de ghidaj pentru etrierele de frână securizează etrierul și asigură mișcarea acestuia atunci când pistoanele se mișcă în afara cilindrilor pentru a presa plăcuța pe disc. De obicei, etrierele au câte două știfturi, caz în care este nevoie de două elemente de fixare.

6 sfaturi despre cum să le folosiți și cum să le înlocuiți.

 1. Pentru a asigura o funcționare fără erori a pieselor, de fiecare dată când înlocuiți plăcuțele de frână trebuie să folosiți un lubrifiant special care să reziste și la temperaturi înalte și la temperaturi joase cât și la expunerea la lichidul de frână.
 2. Se recomandă examinarea ghidajelor atunci când se montează noile plăcuțe. Companiile producătoare nu precizează o anumită limită pentru aceste tipuri de îmbinare: acest lucru depinde în principal de calitatea lubrifiantului folosit.
 3. În timpul inspecției, asigurați-vă că saboții de praf se află în condiții bune. Dacă există crăpături sau zgârieturi pe aceste învelișuri de protecție, ele trebuiesc înlocuite imediat.
 4. Atunci când se instalează noile piese este necesar a se aplica cuplul de strângere care este precizat de către compania producătoare.
 5. Pentru fixarea defecțiunilor, puteți achiziționa știfturi de ghidaj pentru etrierele de frână împreună cu saboții de praf, manșoane din plastic și brățări într-un kit.
 6. După ce dispozitivul a fost asamblat, asigurați-vă că îmbinările sunt la fel de mobile ca și înainte și că toate piesele funcționează corect.

Defecțiuni ale șaibelor de ghidaj pentru etrierele de frână, cauze și simptome

 • Petele de corodare. Acestea apar după expunerea la umezeală și la murdărie, de obicei, în urma saboților de praf stricați. O altă cauză a oxidării este utilizarea unui lubrifiant nepotrivit. Nu există simptome evidente ale acestei defecțiuni: se poate detecta doar prin inspecție.
 • Deformare. Cel mai adesea, aceasta este provocată de sarcinile asupra roții atunci când se circulă pe drumuri neregulate. Aceste presupun vibrații și impacturi, de exemplu. Simptomele defecțiuni sunt piesele care se blochează uneori, la fel și zgomote și alte sunete ciudate. În plus, există o probabilitate mare de uzură neuniformă și prematură a discurilor.
 • Deteriorarea filetelor. Acest lucru se întâmplă dacă elementele au fost strânse prea tare în timpul instalării lor și acest lucru a dus la slăbirea filetelor. Veți observa un joc liber în etrier cât și bătăi.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal pentru a achiziționa piese auto de schimb

În magazinul nostru online, puteți achiziționa știfturile de ghidaj pentru etrierele de frână la prețuri accesibile. Produsele pe care le oferim în catalogul nostru sunt relativ ieftine și există oferte speciale la multe dintre produse, lucru care vă va ajuta să economisiți. Uitați supra-prețurile - comandați piese de foarte bună calitate online chiar astăzi.

Selector Surub ghidare etrier frana pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol