loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Set saboti frana spate si față, față si spate în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Set saboti frana de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 550 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Set saboti frana auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Saboti frana spate si față
 • Auto Saboti frana față si spate plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Saboti frana față si spate plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Set saboti frana plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Set saboti frana spate si față plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Saboti frana plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Saboti frana defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Saboti frana

Saboții de frână sunt unul dintre cele mai importante elemente ale sistemului de frânare. Datorită presiunii pe care o exercită asupra discului de frână, saboții previn rotirea acestuia. Din momentul în care discul este conectat din punct de vedere structural cu roata, contactul dintre acesta și sabotul de frână implică o frânare momentană a roților și, prin urmare, o încetinire continuă a autovehiculului, până la oprirea sa totală.

În esență, saboții de frână sunt niște plăci metalice acoperite cu un material de fricțiune special. Substanțele din care este compus acest material conferă saboților de frână un coeficient de frecare, rigiditate și rezistență la uzură foarte elevat. Fiecare producător de saboți de frână îşi are propria metodologie de realizare a materialului de fricțiune, finalizată în a obține eficiența maximă. Nu trebuie să uităm că de calitatea acestui material depinde eficiența procesului de frânare, mai ales în caz de condiții meteorologice nefavorabile. Cu toate acestea, indiferent de nivelul lor de rezistentă la uzură, toate materialele de fricțiune au o durată de exploatare limitată. Cu cât mai des vom uza frâna, cu atât mai rău se va comporta sabotul. În cazul în care sabotul de frână este uzat, procesul de frânare va cere un efort tot mai mare. Rezultatul direct al acestui fapt este scăderea manevrabilității autovehiculului, iar acest lucru implică un risc tot mai mare de a fi implicați într-un accident rutier. Din acest motiv, înlocuirea periodică a saboților de frână este mai mult decât o simplă recomandație. Nu uitați că saboții de frână trebuie să fie înlocuiți în pereche (când spunem "în pereche", avem în vedere sau saboții din față, sau cei din spate).

În timpul frânării autovehiculului, cea mai mare parte a sarcinii mecanice cade asupra saboților de frână din față. Prin urmare, perioada lor de utilizare este de două sau, uneori, de trei ori mai scurtă decât cea a saboților din spate. Achiziționarea unei perechi de saboți de frână este condiționată de mai mulți factori, cum ar fi: conformitatea lor cu modelul de automobil, capacitatea lor de a rezista în anumite condiții și la anumite sarcini, etc. Un alt lucru de reținut: înlocuind saboții de frână, fiți atenți la starea discurilor. În caz de necesitate, înlocuiți și aceste piese.

Din magazinul nostru online puteți achiziționa saboți de frână pentru orice brand auto la un preț neobișnuit de avantajos. În plus, veți putea beneficia de termeni de livrare cât se poate de convenabili. În afară de saboți de frână, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: instalație electrică de aprindere, curele dințate, ulei lubrifiant, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol