loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Etrier frana spate si față, stânga și dreapta, spate stânga, spate dreapta, față stânga, față dreapta în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Etrier frana de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 550 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Etrier frana auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Etrier frana spate si față
 • Auto Etrier frana spate dreapta plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Etrier frana față dreapta plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Etrier frana plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Etrier frana față stânga plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Etrier frana plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Etrier frana defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Etrier frana

Dispozitivele de frânare pot fi de două tipuri: cu tambur și cu disc . Frâna cu disc este compusă dintr-un suport, unul sau doi cilindri de frână, o pereche de saboți de frână și un disc . Suportul este mecanismul frânei cu disc care servește drept element de legătură pentru cilindrii de frână. El se instalează pe fuzeta roții din față a automobilului. Suportul cuprinde doi cilindri, la care sunt atașați doi saboți de frână. Când șoferul apasă pedala de frână, pistoanele, ieșind din cilindrii, acționează asupra sabotului, apăsându-l cu forță contra discului.

În caz contrar - dacă pedala nu este apăsată, saboții de frână și pistoanele revin la poziția lor inițială. Elementele care compun suportul sunt supuse în mod constant influenței factorilor externi (apă și săruri) și celor interni (lichidul de frână). Având în vedere condițiile de muncă extrem de dificile, pentru lubrifierea suportului este recomandată utilizarea unor lubrifianți speciali, realizați special pentru a fi utilizați în condiții extreme. Lubrifiantul trebuie să aibă o temperatură de operare foarte înaltă (peste 180 grade). Printre caracteristicile sale de bază trebuie să fie, de asemenea, și o bună rezistență la topire în caz de folosire la temperaturi extreme). Un alt punct important: lubrifiantul nu trebuie să se dizolve în apă sau lichid de frână. Lubrifierea trebuie să fie efectuată prin intermediul elementelor de etanșare elastomere, care sunt compatibile cu dispozitivele de plastic.

Din magazinul nostru online puteți achiziționa suporturi pentru mecanismul de frânare cu disc pentru orice brand auto la un preț neobișnuit de avantajos. În plus, veți putea beneficia de termeni de livrare cât se poate de convenabili. În afară de suport pentru mecanismul de frânare cu disc, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: termostat, resort pneumatic, discuri pentru mecanismului de frânare, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol