loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Cablu frana de mana în calitate top la preț redus
Cablu frana de mana - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Cablu frana de mana de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 550 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Cablu frana de mana auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Cablu frana de mana
 • Auto Cablu frana de mana plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Cablu frana de mana plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Cablu frana de mana plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Cablu frana de mana plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Cablu frana de mana plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Cablu frana de mana defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Cablu frana de mana

Sistemul de frânare de parcare este, în general, echipat cu un dispozitiv de control mecanic care acţionează asupra procesului de frânare a roţilor din spate ale maşinii. Frâna de parcare constă din mai multe elemente: braț, tijă de reglare, cabluri de transmisie, brațe de acționare a saboților de frânare, compensator, placă de destindere cu mecanism încorporat de reglare a intervalului dintre saboți și tambur. Frâna de parcare are funcția de a împiedica mișcarea independentă a automobilului. In acest context, frâna de mână se controlează prin intermediul unui sistem de cabluri care acționează direct asupra roților din spate. Cu toate acestea, în virtutea faptului că frânele cu disc nu sunt potrivite pentru "colaborarea" cu frâna de parcare, în general, pe roțile din spate se instalează frâne cu tambur suplimentare.

Aceste frâne cu tambur se acționează prin intermediul unei pedale de parcare speciale. În momentul în care șoferul apasă respectiva pedală, cablul frontal se întinde, acționând asupra compensatorului mecanic al cablurilor de transmisie. Fiecare cablu care acționează asupra frânei de parcare este conectat prin compensator la mecanismul de frânare al roților din spate. Atunci când cablul se întinde, saboții de frână se decomprimă în direcția pereților tamburului de frână, prin intermediul brațului de transmisie. Prin urmare, roțile din spate încep să frâneze. Dacă frâna este acționată prin intermediul unor cabluri, acestea din urmă au nevoie de o ajustare periodică, dat fiind faptul că ele se întind și, așa făcând, pierd parte din tensiunea inițială.

Dacă aveți nevoie de cabluri pentru acționarea frânei de parcare noi, bine ați venit în magazinul nostru online. Veți fi surprinși de calitatea pieselor de schimb pe care le veți găsi aici. Și toate acestea la un preț accesibil și cu timpi de livrare rezonabili. În afară de cabluri pentru acționarea frânei de parcare, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: cilindri receptori, pompe de apă, oglinzi retrovizoare externe, silfoane, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol