Automobil Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana) în calitate top la preț redus
Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana) - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana) de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana) auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana)
 • Auto Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana) plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana) plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana) plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana) plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana) plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana) defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Protectie Stropire Disc Frana (Protectie Disc Frana)

Protecția discului de frână are rolul de a proteja plăcuțele interioare și discul în sine împotriva contaminării sau deteriorării mecanice.

3 instrucțiuni de utilizare a protecției discului de frână

 1. Durata de viață a componentei nu este specificată. Înlocuirea trebuie realizată la apariția defectelor.
 2. Deoarece în timpul funcționării bolțurile se pot slăbi, atunci când instalați o nouă componentă, trebuie să aplicați o substanță de fixare specială, pentru a preveni pierderea piesei.
 3. Încercați să preveniți coroziunea și să eliminați la timp focarele acesteia - astfel veți prelungi durata de viață a componentei.

Defecte ale protecției discului de frână, cauze și semne

 1. Deformarea. De obicei este cauzată de trecerea peste obstacole sau lovirea protecția discului de frână de către obiecte mari, cum ar fi pietrele care sar de sub roți. Această problemă este, de cele mai multe ori, detectată la inspecția autovehiculului.
 2. Coroziunea. Se formează în acele zone care intră în mod frecvent în contact cu umezeala. Dacă locul de fixare al componentei este ruginit, atunci veți auzi un zăngănit în timpul mersului. În unele cazuri este posibilă și pierderea poziției de montare a protecției discului de frână.
 3. Zgârieturi, crăpături și așchieri. Apariția acestor defecte este determinată de caracteristicile de funcționare ale plăcii de protecție a discului de frână - acțiunea sistematică a umezelii, reagenților rutieri, particulelor mari. Toate defectele menționate pot fi identificate cu ochiul liber.

Puteți cumpăra o protecție pentru discul de frână din magazinul nostru online Autopieseonline24.ro. Specialiștii serviciului de asistență vă vor ajuta să alegeți piesa auto potrivită și vă vor răspunde cu plăcere la toate întrebările.

Coş
#
Coșul dvs. este gol