loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Discuri frana spate si față, față si spate în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Discuri frana de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 550 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Discuri frana auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Discuri frana spate si față
 • Auto Discuri frana față si spate plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Discuri frana față si spate plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Discuri frana plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Discuri frana spate si față plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Discuri frana plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Discuri frana defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Discuri frana

Tipul de frână cel mai des aplicat în maşinile moderne este frâna cu disc. Prin urmare, elementul principal al frânei este discul de frână - obiectul presiunii mecanismului de execuție. Din momentul în care toate frânele de automobile existente în prezent folosesc ca principiu de bază forța fizică numită frecare, între mecanismul de frânare și disc există un element intermediar care și este elementul de fricțiune. De regulă, sabotul de frână este acoperit cu un strat din acest material. În general, creșterea eficienței fiecărui mecanism de frânare este condiționată de temperatura care se creează după frecare.

Dacă automobilul frânează în mod intensiv, căldura devine din ce în ce mai mare și, prin urmare, participanții la acest proces se încălzesc în mod excesiv. Pentru un sabot de frână simplu, acest lucru comportă mari pierderi în ceea ce privește proprietățile de fricțiune în urma reducerii coeficientului de frecare. În cazurile cele mai complicate se poate observa cum căldura eliberată de sabot se răspândește prin aer spre mecanismul executiv al frânei, adică spre consolă, ai cărei pistoane supraîncălzite ar putea provoca fierberea lichidului de frână. Consecința directă a acestui fapt este formarea de bule de aer în lichidul de frână, pierderea proprietăților sale elastice și "prăbușirea" pedalei de frână. Logic în asemenea condiții ar fi de a majora temperatura de fierbere a lichidului de frână. În plus, ar fi necesar de instalat saboți care nu scad coeficientul de frecare contemporan cu creșterea temperaturii. Aceasta este ceea ce au făcut producătorii de sisteme de frânare. Datorită lor, astăzi avem saboți capabili de a lucra la temperaturi de peste 200 grade C.

Siguranța automobilului garantată de funcționarea sistemului de frânare are o influență decisivă asupra siguranței călătoriilor. Din acest motiv, trebuie să fiți atenți la calitatea sistemului de frânare a mașinii dvs. Piesele de schimb achiziționate trebuie să fie numaidecât originale; autenticitatea lor, pe lângă a fi semn al unui control de calitate rigid, poate garanta mulți ani de funcționare fidelă și fără probleme. Astăzi, puteți achiziționa discuri pentru mecanismul de frânare originale, de cea mai înaltă calitate și la un preț favorabil din magazinul nostru online. Gama de produse pe care o punem la dispoziția dvs. este foarte variată și include un număr foarte mare de piese de schimb de prima calitate, inclusiv: saboți de frână, tamburi de frână, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol