catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
85-5093
Coșul dvs. este gol

Auto Inel senzor ABS Online catalog

Automobil Inel ABS în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Inel ABS de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Inel ABS auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Inel senzor ABS
 • Mașină Inel ABS plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Inel senzor ABS schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Inel senzor ABS plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Inel ABS plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Catalog de Inel senzor ABS originale:

Înlocuiți dispozitivul Inel senzor ABS defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Inel senzor ABS

Inelul ABS este localizat pe articulația cu viteză constantă. Acesta se rotește împreună cu roata și permite senzorului ABS să culeagă informații despre viteza de mers. Acesta, la rândul lui, trasnmite semnalul la unitatea de control ABS despre necesitatea activării sistemului.

3 instrucțiuni de utilizare ale inelului ABS

 1. Durata de viață a componentei depinde în mare măsură de stilul de condus și de calitatea drumurilor pe care este exploatată mașina. Încercați să evitați frânările de urgență, pentru a prelungi durata de viață a inelului ABS.
 2. Atunci când montați o componentă nouă, asigurați-vă că se potrivește modelului dumneavoastră de mașină. Un inel de mărime necorespunzătoare poate funcționa incorect sau, în general, să nu poată fi montat pe articulația de viteză constantă.
 3. Inspectați senzorul și inelul ABS din când în când și curățați-le de murdărie, care are o influență negativă asupra lor.

Defecte ale inelului ABS, cauze și semne

 1. Ruperea. În acest caz se observă operarea incorectă și arbitrară a sistemului la frânare. Inelul ABS se poate rupe ca rezultat al învechirii materialului sau al impactului mecanic din timpul reparației.
 2. Roaderea dinților. Este semnalizată de activarea indicatorului de defecțiune a senzorului ABS; diagnosticarea computerizată arată erori ale ABS. Cauza o poate reprezenta condusul frecvent pe terenuri accidentate sau calitatea slabă a materialului din care este confecționată piesa.
 3. Coroziunea. Apare atunci când pe inel ajunge umezeala și diferiți reactivi rutieri. În acest caz este compromisă geometria componentei, are loc activarea falsă a ABS-ului, fapt pe care șoferul îl simte după vibrațiile volanului și pedalei de frână; în acest caz indicatorul ABS nu se aprinde pe panoul de bord.

Puteți cumpăra inel ABS în magazinul online Autopieseonline24.ro. Avem frecvent oferte speciale și aveți ocazia de a obține o reducere la orice piesă de schimb.

Selector Inel ABS pentru