loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

GARNITURA EVACUARE

Automobil Garnitura evacuare în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Garnitura evacuare de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Garnitura evacuare auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Garnitura evacuare
 • Mașină Garnitura evacuare plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Garnitura evacuare schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Garnitura evacuare plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Garnitura evacuare plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Garnitura evacuare defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Garnitura evacuare

Garniturile sistemului de eșapament sunt concepute pentru etanșarea conexiunilor între piesele lor. În particular, ele vor etanșa flanșele țevii de dispozitivele de amortizare de zgomote din mijloc și din capăt la fel ca și conexiunile de la țeava flexibilă, rezonator și convertorul catalizator.

5 sfaturi despre cum să le folosim și cum să le înlocuim

 1. Aceste piese auto nu au o anumită durată strictă de viață: ele trebuiesc să se înlocuiască atunci când apar defecțiuni.
 2. Este de dorit a se examina sistemul măcar o dată pe an și instalarea de noi garnituri, dacă este necesar.
 3. Pentru demontarea pieselor, se recomandă folosirea de agenți speciali pentru a se lubrefia înfiletările ruginite. Astfel, demontarea sistemului va dura mai puțin timp.
 4. Atunci când îndepărtați garniturile sistemului de eșapare, asigurați-vă că ați curățat cu grijă depunerile și murdăria de pe locurile unde au fost montate.
 5. Când instalați noile garnituri, aveți grijă să nu le deteriorați, de asemenea, aveți grijă și la capetele țevii. În plus, și alte piese ale sistemului trebuiesc examinate: probabil că și acestea trebuiesc reparate sau înlocuite.

Defecțiunile garniturilor de eșapament, cauzele și simptomele

 • Deteriorarea termică. Piesele se pot deteriora pentru că sunt, în mod constant, expuse la gazele de eșapament care au temperatură mare. În plus, starea precară a acestor piese poate fi cauzată de nefuncționarea corectă a motorului care duce la creșterea bruscă a temperaturii. Defecțiunea este indicată de mirosul de gaze de eșapament care pătrunde în compartimentul pasagerilor dar și de sunete neobișnuite în timpul condusului.
 • Deteriorări mecanice. Acestea pot fi cauzate de greșeli de montaj: uneori veți observa funcționarea eronată imediat după mentenanță. De regulă, integritatea garniturii este afectată și, prin urmare, nu gazele nu pot fi menținute în interior. Mirosul caracteristic de gaze din interiorul mașinii este simptomul acestui defect.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal pentru achiziționarea pieselor auto de schimb

Sunteți în căutarea unui loc unde să achiziționați garnituri pentru sistemul de eșapare în condiții favorabile? Vizitați magazinul nostru online și veți face cu siguranță o achiziție bună. Toate produsele pe care le oferim în catalogul Autopieseonline24.ro sunt comparativ, ieftine. Noi vă oferim bunuri de foarte bună calitate la prețuri accesibile și organizăm des și promoții. În plus, puteți obține întotdeauna asistență profesională online de la specialiștii din echipa e suport pentru clienți. Deveniți clientul nostru chiar astăzi și vă veți bucura de cumpărăturile făcute.

Selector Garnitura evacuare pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol