Automobil Brat Suspensie (Brat Oscilant) în calitate top la preț redus
Brat Suspensie (Brat Oscilant) - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Brat Suspensie (Brat Oscilant) de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Brat Suspensie (Brat Oscilant) auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Brat Suspensie (Brat Oscilant)
 • Auto Brat Suspensie (Brat Oscilant) plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Brat Suspensie (Brat Oscilant) plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Brat Suspensie (Brat Oscilant) plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Brat Suspensie (Brat Oscilant) plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Brat Suspensie (Brat Oscilant) plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Brat Suspensie (Brat Oscilant) defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Brat Suspensie (Brat Oscilant)

Brațul transversal de suspensie asigură deplasarea centrului roții pe plan perpendicular față de axa longitudinală a mijlocului de transport (inițial acesta se află de-a lungul axei longitudinale). Brațul transversal de suspensie trebuie să transmită sarcini, cupluri de frânare și de tracțiune în toate direcțiile. În plus, acesta nu trebuie să fie greu. Dacă materialele sunt utilizate într-un mod eficient, elemente flexibile sunt compacte și simple, iar acest lucru facilitează considerabil deplasarea suspensiei.

Trebuie remarcat faptul că brațul transversal este o componentă a suspensiei destul de complexă. Aici suporturile elastice sunt poziționate vertical și longitudinal, sprijinindu-se cu faţa frontală din spate în peretele dintre habitaclu și compartimentul motorului. Brațul de suspensie, care asigură deplasarea centrului roții pe plan longitudinal și transversal, este amplasat perpendicular axei longitudinale.

Cu toate acestea, în scopul de a transmite efortul direct dinspre montantul de amortizor, există un braț suplimentar poziționat vertical brațului axial, extremitatea din față a căruia este fixată deasupra montantului. Există două tipuri de suspensii cu braț transversal: suspensii cu un singur braț și suspensii cu două braţe.

Periodic, starea brațului transversal de suspensie trebuie verificată din punct de vedere a deformărilor, prezenței de crăpături și altor defecte. Dacă ați descoperit că starea sa nu corespunde condițiilor necesare pentru o funcționare corectă, dispozitivul trebuie să fie înlocuit. Aveți nevoie de un braț transversal de suspensie nou? Nu pierdeți timpul stând în rând, în fața unui magazin specializat. Pentru a accelera în mod semnificativ procesul de căutare, accesați magazinul nostru online, unde veți găsi piese de schimb la un preț foarte avantajos. În afară de braţe transversale de suspensie, la noi veți găsi multe alte piese de schimb, cum ar fi: pompa pentru dispozitivul de spălare a parbrizului, bara de sprijin amortizor, garnitura pentru capacul supapei, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol