loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Brat oscilant spate și față, stânga și dreapta în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Brat oscilant de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Brat suspensie roata auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Brat suspensie spate și față
 • Auto Brat bascula stânga și dreapta plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Brat oscilant stânga și dreapta plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Brat suspensie roata plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Brat suspensie roata spate și față plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Brat suspensie roata plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Brat suspensie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Brat suspensie

Brațul transversal de suspensie asigură deplasarea centrului roții pe plan perpendicular față de axa longitudinală a mijlocului de transport (inițial acesta se află de-a lungul axei longitudinale). Brațul transversal de suspensie trebuie să transmită sarcini, cupluri de frânare și de tracțiune în toate direcțiile. În plus, acesta nu trebuie să fie greu. Dacă materialele sunt utilizate într-un mod eficient, elemente flexibile sunt compacte și simple, iar acest lucru facilitează considerabil deplasarea suspensiei.

Trebuie remarcat faptul că brațul transversal este o componentă a suspensiei destul de complexă. Aici suporturile elastice sunt poziționate vertical și longitudinal, sprijinindu-se cu faţa frontală din spate în peretele dintre habitaclu și compartimentul motorului. Brațul de suspensie, care asigură deplasarea centrului roții pe plan longitudinal și transversal, este amplasat perpendicular axei longitudinale.

Cu toate acestea, în scopul de a transmite efortul direct dinspre montantul de amortizor, există un braț suplimentar poziționat vertical brațului axial, extremitatea din față a căruia este fixată deasupra montantului. Există două tipuri de suspensii cu braț transversal: suspensii cu un singur braț și suspensii cu două braţe.

Periodic, starea brațului transversal de suspensie trebuie verificată din punct de vedere a deformărilor, prezenței de crăpături și altor defecte. Dacă ați descoperit că starea sa nu corespunde condițiilor necesare pentru o funcționare corectă, dispozitivul trebuie să fie înlocuit. Aveți nevoie de un braț transversal de suspensie nou? Nu pierdeți timpul stând în rând, în fața unui magazin specializat. Pentru a accelera în mod semnificativ procesul de căutare, accesați magazinul nostru online, unde veți găsi piese de schimb la un preț foarte avantajos. În afară de braţe transversale de suspensie, la noi veți găsi multe alte piese de schimb, cum ar fi: pompa pentru dispozitivul de spălare a parbrizului, bara de sprijin amortizor, garnitura pentru capacul supapei, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol