Automobil Toba Finala în calitate top la preț redus
Toba Finala - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Toba Finala de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Toba Finala auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Toba Finala
 • Auto Toba Finala plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Toba Finala plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Toba Finala plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Toba Finala plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Toba Finala plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Toba Finala defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Toba Finala

Au fost și vremuri când nimeni nu știa ce este o tobă de eșapament principală. Lumea se descurca în oarecare mod și fără această piesă. Cu toate acestea, automobilele produceau zgomote puternice, care deranjau pe toți (mai ales în orașele mari). În plus, de parcă n-ar fi de ajuns, zgomotul puternic speria caii, care atunci reprezentau principalul mijloc de transport pentru majoritatea oamenilor. Uneori, consecințele acestui fenomen erau cu adevărat dramatice, deoarece exista mereu riscul ca caii speriați să provoace accidente. Prima tobă de eșapament a fost instalată pe un automobil spre sfârșitul secolului al XIX-lea. Datorită anume acestui dispozitiv, automobilul s-a consolidat ca principalul mijloc de transport pentru mase.

Toba de eșapament principală are mai multe proprietăți. Hai să luăm ca exemplu eficiența sa acustică: toba de eșapament este în măsură să reducă semnificativ zgomotul produs de gazele de eșapament, care ies din cilindrul motorului. O altă proprietate importantă a acesteia este contrapresiunea sau, cu alte cuvinte, rezistența la fluxul de gaze. Contrapresiunea acționează asupra forței produse de motor, face economie de carburant și reduce cantitatea de gaze toxice. Lăsând la o parte caracteristicile enumerate mai sus, trebuie adăugat că toba de eșapament este foarte rezistentă la coroziune.

În ceea ce privește parametrii referitori la zgomotele produse de mașină în timpul condusului, la ziua de azi în Europa există cerințe foarte stricte. Motivul este ușor de explicat: automobilul, fiind principalul mijloc de transport pentru majoritatea populației planetare, este și principala sursă de poluare fonică. De aceea, producătorii de autoturisme sunt obligați să investească sume uriașe cu un singur scop: să proiecteze si să producă tobe de eșapament din ce în ce mai silențioase.

Magazinul nostru online este cea mai bună soluție în cazul în care sunteți în căutarea unei tobe de eșapament noi. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. Accesați magazinul nostru online cu ușurință de acasă sau de la locul de lucru. În afară de tobe de eșapament, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: termostate, detectoare de oxigen, lanterne din spate, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol