Automobil Toba Esapament Primara (Toba Primara) în calitate top la preț redus
Toba Esapament Primara (Toba Primara) - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Toba Esapament Primara (Toba Primara) de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Toba Esapament Primara (Toba Primara) auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Toba Esapament Primara (Toba Primara)
 • Auto Toba Esapament Primara (Toba Primara) plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Toba Esapament Primara (Toba Primara) plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Toba Esapament Primara (Toba Primara) plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Toba Esapament Primara (Toba Primara) plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Toba Esapament Primara (Toba Primara) plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Toba Esapament Primara (Toba Primara) defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Toba Esapament Primara (Toba Primara)

Toba frontală (rezonator) transformă fluxul neuniform de gaze de eșapament într-un flux uniform, fapt ce permite menținerea unei capacități normale a motorului.

4 instrucțiuni de utilizare a tobei frontale

 1. Durata de viață a tobei frontale depinde în mod direct de condițiile de exploatare (calitatea drumului, stilul de condus) și de păstrare a mașinii. Înlocuirea componentei se realizează la nevoie.
 2. Atunci când cumpărați o piesă de schimb nouă, cel mai bine este să alegeți o tobă frontală confecționată din inox. Acestea sunt cele mai durabile.
 3. Nu se recomandă condusul în condiții off-road, deoarece este mare riscul de deteriorare a părții din față a țevii de eșapament, în urma loviturilor de pietre sau a trecerii peste o suprafață denivelată.
 4. Nu trebuie să vă lăsați autovehiculul în stradă pentru mult timp. Păstrarea într-un loc uscat va minimaliza acțiunea factorilor externi agresivi asupra tobei frontale.

Defecte ale tobei frontale, cauze și semne

 1. Perforarea. Poate fi cauzată de coroziune, oboseala termică a metalului, precum și de loviturile asupra carcasei. O gaură la tobă poate fi identificată datorită zgomotului sporit al motorului în funcțiune, precum și datorită apariției mirosului de gaze de eșapament în habitaclu.
 2. Deformarea. Are loc în urma loviturilor asupra carcasei tobei frontale. Duce la eliminarea dificilă a gazelor de eșapament de la motor și la dereglări în funcționarea acestuia din urmă.
 3. Deteriorarea separatoarelor interioare ale tobei frontale. Acest defect apare de obicei din cauza acțiunii gazelor de eșapament fierbinți asupra separatoarelor. În consecință, rezonatorul începe să vibreze și să scoată un huruit în timpul funcționării.
 4. Înfundarea rezonatorului. Poate fi determinată de deteriorarea separatoarelor sau de depunerea produselor de ardere pe suprafața interioară a tobei frontale. Acest defect duce la scăderea capacității motorului și la arderea pereților rezonatorului.

Puteți cumpăra tobă frontală pentru mașina dumneavoastră în magazinul online Autopieseonline24.ro. Aici veți găsi să cumpărați orice piesă de schimb, iar noi vă garantăm calitatea produselor și servicii excelente.

Coş
#
Coșul dvs. este gol