Automobil Toba Intermediara în calitate top la preț redus
Toba Intermediara - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Toba Intermediara de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Toba Intermediara auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Toba Intermediara
 • Auto Toba Intermediara plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Toba Intermediara plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Toba Intermediara plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Toba Intermediara plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Toba Intermediara plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Toba Intermediara defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Toba Intermediara

Rezonatorul (sau amortizorul de zgomot) este o componentă cheie a sistemului de evacuare a tuturor automobilelor moderne. Forța motorului depinde de calitatea rezonatorului, care permite evacuare fluxului de gaze din camera de ardere și garantează alimentarea acesteia cu noi gaz. Din acest motiv, producătorii de automobile sportive înlocuiesc rezonatorul ordinar cu un model renovat, care asigură și o reducere a presiunii din interiorul camerei de ardere. Intrând în rezonatorul conic, gazele sunt reflectate de pe planul primului cilindru spre peretele opus și, în acest fel, pierd o bună parte din viteza inițială.

Rezonatorul reduce în mod considerabil zgomotele. Principiul de lucru: sub carcasă se formează cantitatea necesară de reflectori (numiți și oglinzi acustice) ai fluxului de aer. În momentul în care ajung la aceste oglinzi, undele de sunet pierd o parte din energie. Amortizorul de zgomot creează două cavități inegale din punct de vedere al volumului, despărțite de un perete divizor. Intrând în fiecare din aceste cavități, fluxul de aer reduce în mod considerabil oscilațiile propriei frecvențe datorită fricțiunii particulelor de gaz care se află în cavități. Acest principiu de lucru s-a dovedit foarte eficient în ceea ce privește atenuarea frecvențelor joase. Rezonatorul sistemului de evacuare este supus unui stres uriaș, cauzat de o temperatură ridicată, care, împreună cu acțiunea externă, poate fi definită drept "mediu agresiv", capabil de a distruge cu ușurință integritatea amortizorul de zgomot. În astfel de circumstanțe, înlocuirea lui este inevitabilă.

Aveți nevoie de un rezonator nou? Nu pierdeți timpul stând în rând, în fața unui magazin specializat. Pentru a accelera în mod semnificativ procesul de căutare, accesați magazinul nostru online, unde veți găsi piese de schimb la un preț foarte avantajos. În afară de rezonator, la noi veți găsi multe alte piese de schimb, cum ar fi: garniturile de frână, ștergătorul de parbriz, senzorul de răcire a apei din radiator, farurile de ceață, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol