loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Filtru aer în calitate top la preț redus
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Filtre
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Filtru aer de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Filtru aer auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Filtru aer
 • Auto Filtru aer plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Filtru aer plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Filtru aer plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Filtru aer plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Filtru aer plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Filtru aer defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Filtru aer

Automobilele moderne, care în fiecare zi parcurg sute de kilometri pe drumurile urbane și extra-urbane, sunt echipate cu o sumedenie de filtre cu cele mai diferite funcții. Funcţionarea optimă a oricărui autovehicul devine imposibilă fără prezenţa de elemente de filtrare care intră în compoziţia mecanismului său complex. Un motor cu ardere internă modern nu ar putea funcționa în lipsă de combustibil și aer curat. Printre altele, în scopul de a asimila numai un litru de carburant, motorul are nevoie de aproximativ 15.000 de litri de aer. Însă, luând în considerație condițiile ecologice moderne, proprietățile aerului sunt departe de a fi perfecte. De aceea, aerul care menține procesul de ardere trebuie să fie purificat cu ajutorul unor filtre de aer.

Filtrul de aer are funcția de a proteja motorul automobilului de la particulele mecanice care se conțin în murdăria și colbul de pe drum. In caz de absență sau defectare a filtrului, particulele de praf pătrund în interiorul motorului, ceea ce atrage după sine uzura porțiunii de intrare a grupului cilindru-piston. Acest lucru duce la defectarea motorului și la necesitatea de a efectua o reparație foarte costisitoare. În scop preventiv, conducătorul auto ar trebui să aibă grijă de starea mașinii sale prin verificarea periodică a stării filtrului de aer și, în caz de depistare a unui defect, prin înlocuirea imediată a acestuia. În cazul în care un conducător auto călătorește des pe drumuri foarte prăfuite, termenii de înlocuire a filtrului de aer recomandați de producător ar trebui să fie reduși în jumătate.

Așadar, filtrul de aer protejează motorul de influența negativă a impurităților conținute în aerul indispensabil pentru a pune în mișcare procesul de combustie. Achiziționarea unui filtru nou garantează înainte de toate operabilitatea și siguranța vehiculului. Alegerea corectă a elementelor de filtraj și înlocuirea acestora cu promptitudine este punctul de plecare pentru a asigura durabilitatea motorului mașinii dvs. Dacă sunteți în căutarea unui filtru de aer de calitate, bine ați venit în magazinul nostru online. Veți fi surprinși de calitatea pieselor de schimb pe care le veți găsi aici. Și toate acestea la un preț accesibil și cu timpi de livrare rezonabili. În afară de filtre de aer, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: senzori de răcire a apei din radiator, curele dințate, termostate, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol