loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

RACORD FLEXIBIL ESAPAMENT

Automobil Teava flexibila esapament în calitate top la preț redus
Tub flexibil esapament - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Teava flexibila esapament de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Racord flexibil evacuare auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Racord flexibil esapament
 • Auto Teava flexibila esapament plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Racord flexibil toba esapament plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Racord flexibil evacuare plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Racord flexibil evacuare plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Teava flexibila esapament plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Racord flexibil esapament defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Racord flexibil esapament

Racord flexibil al tobei de eșapament asigură conexiunea elastică dintre țeava de eșapament și țeava de recepție a tobei. În plus, acesta absoarbe și vibrațiile motorului în funcțiune, prevenind transmiterea acestora la tobă.

4 instrucțiuni de utilizare a racordului flexibil al tobei

 1. Componenta nu are o durată de viață bine delimitată. Aceasta depinde de stilul de condus și starea tehnică a sistemelor auxiliare ale mașinii. De aceea, racordul flexibil trebuie înlocuit la apariția defectelor.
 2. Înlocuirea racordului flexibil al tobei trebuie încredințată specialiștilor unui service auto. Această procedură presupune montarea racordului flexibil într-o poziție corectă, iar lucrările de instalare trebuie realizare profesionist. În caz contrar, există riscul de deteriorare a componentei la instalare sau ulterior, în timpul exploatării.
 3. Pentru a preveni supraîncălzirea, fundul mașinii și toba trebuie curățate în mod regulat.
 4. Folosiți doar combustibil de înaltă calitate. Deasemenea, rețineți că aditivii pentru creșterea cifrei octanice au efect destructiv asupra racordului flexibil al tobei.

Defecte ale racordului flexibil a tobei, cauze și semne

 1. Arderea. De cele mai multe ori este cauzată de supraîncălzirea locală a componentei. Motivul pentru aceasta îl poate reprezenta instalarea necorespunzătoare a racordului flexibil sau murdărirea semnificativă a plasei de protecție. Cel mai important semn al defectării componentei îl reprezintă mirosul de gaz de eșapament prezent în habitaclu. În plus, zona arsă poate fi observată și vizual.
 2. Apariția microfisurilor. Acest lucru poate avea legătură cu defectarea catalizatorului. Aditivii din combustibilul de slabă calitate și reagenții rutieri au, deasemenea, un efect destructiv asupra racordului flexibil. Înafară de mirosul străin din habitaclu, în cazul acestui defect se poate observa și o scădere a puterii motorului.
 3. Ruperea. De obicei, este determinată de impactul mecanic, cum ar fi de exemplu lovirea pietrelor, gunoaielor, denivelărilor sau bordurilor înalte cu racordul flexibil al tobei. Defectul va fi indicat de un sunet strident și puternic, care va însoți funcționarea motorului.

Puteți cumpăra racord flexibil pentru tobă din magazinul online Autopieseonline24.ro. Prețurile rezonabile și reducerile regulate vă vor ajuta să cumpărați în condiții avantajoase piesa de schimb necesară.

Selector Teava flexibila esapament pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol