catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
12-7108
Coșul dvs. este gol

Auto Teava esapament Online catalog

Automobil Racord evacuare în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Racord evacuare de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Teava de evacuare auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Teava esapament
 • Mașină Teava de evacuare plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Teava esapament schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Teava evacuare plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Teava de evacuare plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Teava esapament defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Teava esapament

Țevile de eșapament se folosesc pentru a elimina gazele de eșapament. În plus, ele reduc zgomotul care este produs de motorul care rulează. În funcție de puterea acestuia din urmă, vehiculul poate fi dotat cu una sau mai multe astfel de piese auto.

5 sfaturi despre cum să le folosim și cum să le înlocuim

 1. Înlocuiți piesele atunci când apar defecțiuni. Durata de viață nu are o anumită limită de timp.
 2. Examinați aceste piese auto în timpul fiecărei revizii. Fisurile mici sau alte defecțiuni pot fi eliminate prin sudarea unor bucăți de foi metalice.
 3. În cazul în care nu aveți îndemânări profesionale, apelați la specialiștii dintr-un atelier auto. Demontarea țevilor de eșapament implică adesea îndepărtarea unor alte piese mai întâi.
 4. În cazul în care faceți reparații de unul singur, curățați de murdărie cu grijă zona pe care acționați. Nu folosiți substanțe chimice agresive pentru acest lucru.
 5. În cazul în care conexiune dintre piese nu este etanșă la aer, cumpărați și instalați garnituri noi.

Defecțiuni ale țevilor de eșapament, cauze și simptome

 • Petele de rugină. Acestea apar ca urmare a expunerii în mod regulat la murdăria de pe suprafața șoselelor. În afară de acest lucru, cauza mai poate fi și umezeala produsă de condens. Apare, de exemplu, în cazul în care piesele încălzite intră în contact cu zăpada. În cele mai multe cazuri, veți observa acest defect atunci când vehiculul se află pe rampă pentru revizie.
 • Deformare și fisuri. Deteriorarea mecanică este, de obicei, rezultatul la impact. Se vor auzi sunete ciudate care vin de sub vehicul atunci când acesta rulează, mai ales atunci când conduceți pe drumuri denivelate. Mai mult, motorul aflat în funcțiune va produce mult zgomot.
 • Distrugere. Aceasta va fi rezultatul de a nu se face reviziile la timp și ignorarea defectelor mici. Se mai întâmplă și dacă se folosește combustibil de slabă calitate. Vibrații puternice se vor transmite către corpul mașinii iar gazele de eșapament se vor elimina cu zgomot. În plus, atunci când motorul funcționează, va exista un miros de ars în compartimentul de pasageri.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal pentru a achiziționa piese auto de schimb

Pentru achiziționarea de țevi de eșapament sau alte piese de schimb la prețuri ieftine și fără bătaie de cap, înregistrați-vă pe magazinul nostru online Autopieseonline24.ro. Aici noi avem prețuri mici la toate produsele și organizăm des promoții. În plus, noi vă procesăm comenzile foarte rapid și asigurăm livrarea imediată. Plasați chiar acum o comandă online și veți experimenta avantajele serviciilor de prim rang.

Selector Racord evacuare pentru