loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Pompa apa + set curea distributie în calitate top la preț redus
Pompa apa + kit distributie - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Pompa apa + set curea distributie de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Pompa apa + set curea distributie auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Pompa apa + kit distributie
 • Auto Pompa apa + kit distributie plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Pompa apa + kit distributie plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Pompa apa + set curea distributie plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Pompa apa + set curea distributie plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Pompa apa + kit distributie plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Pompa apa + kit distributie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Pompa apa + kit distributie

Pompa de apă are sarcina de a provoca circulația apei din interiorul sistemului de răcire. Aceasta este fixată în partea superioară a blocului de cilindri prin intermediului mai multor șuruburi. Principalele părți ale pompei: carcasă, ax cu rotor din plastic (care este instalat pe doi rulmenți cu bile), garnitură cu etanșare automată din manșon de cauciuc, belciug metalic, suporturi elastice și șaibe din amestec de grafit și plumb (care împiedică picurarea lichidului în locul în care axul se detașează de la carcasa pompei). Garnitura cu etanșare autonomă separă rulmentul de la cavitatea care conține lichidul de răcire. În timpul rotației, scripetele pune în mișcare în același timp rotorul pompei și butucul ventilatorului. Acesta din urmă este necesar pentru a consolida fluxul de aer care trece prin radiator.

Pompa de apă este prevăzută cu o garnitură specială, grație căreia aceasta pot fi instalată pe motor. În acest context, garniturile special prevăzute reduc frecarea dintre părțile mobile ale pompei și garantează absența de scurgeri din partea lichidului de răcire. Carcasa pompei de apă conține orificii de intrare, de ieșire și pentru pompa sistemului de încălzire. În partea din față a pompei se află un guler, înăuntrul căruia pe un rulment cu două rânduri este instalat arborele pompei, la capătul interior al cărui este conectat rotorul. În vecinătatea butucului rotorului este instalat un element de etanșare suplimentar. Acest lucru este necesar pentru a evita accesul lichidului de răcire direct spre carcasa pompei. În legătură cu faptul că apa deseori se scurge pe rulmenți, aceștia din urmă se deteriorează destul de frecvent. Special pentru a elimina umezeala, în interiorul corpului sunt create niște orificii de drenaj.

Dacă aveți nevoie de o pompă de apă, bine ați venit în magazinul nostru online. Veți fi surprinși de calitatea pieselor de schimb pe care le veți găsi aici. Și toate acestea la un preț accesibil și cu timpi de livrare rezonabili. În afară de pompa de apă, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: regulator pentru sporirea forței suportului elastic, rezervor de combustibil, pompa auxiliară, volant, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol