loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Amortizor sport spate si față, față si spate, față, spate în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Amortizor sport de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 550 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Amortizor sport auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Amortizoare spate si față
 • Auto Set amortizoare spate plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Set amortizoare față si spate plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Amortizor sport plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Amortizor sport spate si față plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Set amortizoare plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Amortizoare defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Amortizoare

Iniţial, amortizatorul avea o singură sarcină: să reducă oscilațiile transmise de pe suprafaţa drumului la caroserie. Însă cu timpul, numărul funcțiilor suplimentare ale amortizatorului a crescut din ce în ce mai mult. Astăzi, amortizatorul este un element al suspensiei, a cărui funcție principală este de a garanta siguranță și confort în timpul conducerii vehiculului. Trăsătura care diferențiază amortizatorul de celelalte mecanisme ale automobilului este dificultatea de a determina capacitatea sa de lucru, luând ca bază atât aspectul exterior, cât și starea sa interioară, care nu poate fi apreciată cu ajutorul unui detector specific). De exemplu, informaţiile referitoare la o defecţiune în cadrul sistemului de răcire pot fi recepționate prin intermediul unui semnal de avertizare de pe panoul de bord. În mod similar, defecte, cum ar fi uzura benzii de rulare sau deteriorarea cablului sunt semnalizate prin intermediul unei lumini de avertizare sau, în cel mai rău caz, pot fi descoperite după o inspecţie vizuală. În ceea ce privește amortizorul, situația devine mai dificilă.

Problema e că amortizatorul se află într-o poziție greu de inspectat. În plus, din cauza noroiului care îl acoperă tot timpul, condițiile de muncă devin și mai dificile. Toate acestea conduc la mari dificultăţi în a găsi defecţiunile. În plus, unica problemă care poate fi depistat după scoaterea amortizorului din poziția sa este lipsa de etanșeitate. Din acest motiv, în caz de necesitate de a depista defectele legate de amortizor, maşina trebuie să fie neapărat ridicată cu ajutorul unui stand special. Diagnoza stării amortizatorului trebuie să fie efectuată destul de frecvent. Un amortizor defectuos ar putea duce la deteriorarea altor elemente de suspensie. Aceasta poate să se întâmple deoarece funcționarea suspensiei depinde în mod total de operabilitatea de ansamblu a tuturor elementelor sale. În cazul defectării amortizorului, se poate întâmpla ca după câteva mii de kilometri să se deterioreze și rulmentul de suport al amortizorului.

Caracteristica care distinge întreţinerea dispozitivului de suspensie este următoarea: amortizoarele pot fi înlocuite numai în perechi sau, în unele cazuri, chiar toate împreună. Procedând astfel, suspensia automobilului dvs. va funcționa perfect și nu veți mai fi nevoit să supuneți vehiculul unor sesiuni de întreținere neplanificată. Din magazinul nostru online puteți achiziționa amortizoare pentru orice brand auto la un preț neobișnuit de avantajos. În plus, veți putea beneficia de termeni de livrare cât se poate de convenabili. În afară de amortizatori, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: tub flexibil de frână, filtru de combustibil, tijă de cuplaj.

Coş
#
Coșul dvs. este gol