loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Sonda lambda în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Sonda lambda de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 550 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Sonda lambda auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Sonda lambda
 • Auto Sonda lambda plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Sonda lambda plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Sonda lambda plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Sonda lambda plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Sonda lambda plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Sonda lambda defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Sonda lambda

Senzorul de oxigen este un dispozitiv special, care permite evaluarea nivelului de saturație a amestecului combustibil-aer. El devine activ atunci când se încălzește până la temperatura de funcționare necesară. Pe baza indicațiilor primite de la detectorul de oxigen, precum și de la alți senzori care evaluează funcționarea mecanismelor, computerul de bord asigură o operabilitate optimă a motorului și reduce cantitativ emisiunea de gaze toxice, garantând contemporan un consum redus de combustibil.

Cu alte cuvinte: dacă coeficientul de aer și combustibil în amestecul combustibil-aer rămâne neschimbat în toate regimurile de lucru ,motorul funcționează mai eficient, minimizând risipa de combustibil și asigurând eliberarea unei cantităţi minore de gaze de eşapament. Acest lucru poate fi realizat prin plasarea unui detector de oxigen direct în sistemul de evacuare. Efectuând această operațiune veți fi asigurați contra oxidării hidrocarburilor și a oxizilor de carbon din amestecul combustibil-aer în caz dacă lipsește aerul. Din altă parte, în caz de supra-abundență de aer, oxizi de azot nu reușesc să se descompună în azot și oxigen. Ce comportă deteriorarea detectorului de oxigen? În cazul în care apetitul mașinii dvs. a crescut cu câțiva litri de carburant la 100 km, încercați să efectuați procedura standard pentru ajustarea sistemului. În cazul în care aceasta nu dă nici un rezultat pozitiv, și computerul de bord indică faptul că detectorul de oxigen este defectuos, ar fi oportun să controlați dacă acesta funcționează corect. De regulă, în cazul în care detectorul de oxigen este defectuos, motorul pierde o parte din puterea sa și devine mai lent.

Magazinul nostru online este cea mai bună soluție în cazul în care sunteți în căutarea unui detector de oxigen nou. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. Accesați magazinul nostru online de acasă sau de la locul de lucru. În afară de detectoare de oxigen, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: rulmenți pentru motor, pompe de apă, termostate, radiatoare, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol