loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

CARCASA OGLINDA

Automobil Carcasa oglinda stânga și dreapta, dreapta și stânga, stânga, dreapta în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Carcasa oglinda de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Carcasa oglinda auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Carcasa oglinda stânga și dreapta
 • Mașină Carcasa oglinda stânga și dreapta plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Carcasa oglinda schimbare dreapta și stânga plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Carcasa oglinda dreapta plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Carcasa oglinda plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Carcasa oglinda defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Carcasa oglinda

Carcasa oglinzii retrovizoare deține un element optic care furnizează șoferului informațiile vizuale despre situația din trafic din spatele vehiculului și din lateralele acestuia. Protejează, de asemenea, piesa de reflexie împotriva deteriorărilor.

5 sfaturi despre cum să o folosim și cum să o înlocuim

 1. De vreme ce producătorii nu specifică limitele de viață pentru aceste piese, înseamnă că trebuie să le înlocuim atunci când este necesar.
 2. Înainte de demontarea și instalarea produselor electrice ajustate sau a celor încălzite, vă rugăm să decuplați contactul.
 3. Este important să începem dezasamblarea dispozitivului numai după ce le îndepărtăm de mașină, astfel încât să nu zgâriem vopseaua. Efectuați această muncă cu cea mai mare grijă: în caz contrar, riscați să deteriorați dispozitivul de prindere.
 4. După instalarea produselor, se recomandă să vă asigurați că sunt atașate foarte bine. Verificați să nu aibă joc liber.
 5. Atunci când le înlocuiți, folosiți numai adezivul care este compatibil cu materialul din care este făcută piesa auto. Agenții cu uscare rapidă sunt cei mai des folosiți.

Defecțiuni ale carcasei oglinzii retrovizoare, cauze și simptome

 • Spărturi, zgârieturi, lovituri. Pot apărea ca urmare a parcării neglijente, conducerii vehiculului pe străzi înguste. În plus, aceste piese se pot deteriora în accidente. Astfel de defecte se pot vedea în timpul inspecției vehiculului.
 • Deteriorări mecanice la dispozitivul de prindere. Dacă montarea a fost făcută incorect, clipurile de prindere care sunt adesea fabricate din plastic, se pot sparge sau se pot deforma. În acest caz, elementul de reflexie nu se mai potrivește strâns cu carcasa și va avea joc liber.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal de la achiziționa piese auto de schimb

Nu vă place să vă petreceți prea mult timp căutând piese potrivite? În catalogul Autopieseonline24.ro veți putea găsi tot ceea ce vă trebuie în doar câteva minute. Noi vă oferim prețuri accesibile pentru toate produsele și organizăm și promoții în mod regulat. Plasați o comandă online pentru a achiziționa carcasă de oglindă retrovizoare sau alte piese auto de schimb pentru mentenanța mașinii dvs ieftin și rapid, din magazinul nostru online.

Selector Carcasa oglinda pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol