catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
Coșul dvs. este gol

Auto Amortizor portbagaj Online catalog

Automobil Telescoape portbagaj în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Telescoape portbagaj de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Telescoape haion auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Amortizor portbagaj
 • Mașină Telescoape haion plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Amortizoare portbagaj schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Amortizor hayon plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Telescoape haion plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Amortizor portbagaj defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Amortizor portbagaj

Resortul pneumatic este un dispozitiv hidropneumatic de reglare. Acest element joacă un rol foarte important în funcţionarea automobilului. Sarcina sa principală este de a lua asupra sa greutatea altor dispozitive (capota, capacul portbagajului, ușile laterale). Resortul automatic previne răsturnarea, ușurează închiderea și menține greutatea dispozitivelor menționate mai sus, când acestea se află în stare deschisă.

Resortul pneumatic este compus dintr-un tub de presiune și o tijă prevăzută cu piston. Elementele de legătură fixate pe tijă și pe tubul de presiune asigura o conectare solidă între resort și dispozitivele aflate în preajma sa. Tubul resortului se umple cu azot care, aflându-se sub presiune ridicată, acționează asupra pistonului și, astfel, creează rezistența necesară. Când forța resortului pneumatic este mai mare decât forța de rezistență - tija se mișcă înainte; în caz contrar - tija se contrage. În timpul instalării resortului, se setează și o anumită forță de presiune. În afară de azot, în interiorul tubului se află și o anumită cantitate de ulei. Acesta din urmă este necesar pentru lubrifierea dispozitivelor care se află în raport reciproc de fricțiune.

Pistonul resortului are o structură particulară: suprafața sa superioară este mai extinsă decât cea inferioară. Datorită acestui fapt, gazul sub presiune este în măsură să respingă atât pistonul, cât și tija. Parametrii pistonului și presiunea gazului variază în funcție de automobil.

Aveți nevoie de un resort pneumatic nou? Nu pierdeți timpul stând în rând, în fața unui magazin specializat. Pentru a accelera în mod semnificativ procesul de căutare, accesați magazinul nostru online, unde veți găsi piese de schimb la un preț foarte avantajos. În afară de resorturi pneumatice, la noi veți găsi multe alte piese de schimb, cum ar fi: suporturi pentru mecanismul de frânare cu disc, termostate, faruri de ceață, lămpi pentru indicatorii de viraj, etc.

Amortizorul cu gaz al capacului portbagajului este un mecanism care asigură ridicarea și coborârea lină a capacului, precum și menținerea acestuia în poziție deschisă fără suport suplimentar.

4 instrucțiuni de utilizare

 1. Producătorii nu menționează durata de viață exactă a componentei, întrucât acest lucru depinde în mare parte de intensitatea utilizării sale. Înlocuiți piesa la nevoie.
 2. Încercați să evitați mișcările bruște în cazul folosirii capacului portbagajului, în special în sezonul rece.
 3. Protejați componenta împotriva loviturilor și nu o dezasamblați: are gaz presurizat în interior.
 4. Rețineți, componenta trebuie înlocuită în ambele părți ale capacului. În timpul procesului de înlocuire respectați poziția de montare recomandată de producător.

Defecte ale amortizoarelor cu gaz ale capacului portbagajului - cauze și semne

 • Reducerea presiunii gazului în cilindrul amortizorului. Acest defect este o consecință frecventă a uzării sigiliului. În această situație, amortizorul nu menține capacul portbagajului în poziție deschisă.
 • Deformarea cilindrului sau tijei. Aceste defecte apar, de regulă, în urma unui accident rutier sau a altui impact puternic, ducând la incapacitatea componentei de a-și îndeplini funcțiile.
 • Blocarea tijei. Poate apărea în urma murdăririi elementelor interioare ale componentei, cauzate, de exemplu, de exploatarea frecventă a mașinii pe drumuri prăfuite. Cu acest defect, capacul portbagajului nu poate fi deschis sau închis.
 • Slăbirea sau ruperea elementelor de fixare. Acest defect apare, de obicei, din cauza unui cuplu de strângere prea mare, sau din contra, datorită slăbirii bolțurilor de fixare. Are drept consecință desfacerea spontană a pieselor.

În magazinul online Autopieseonline24.ro puteți cumpăra ieftin amortizor cu gaz pentru capacul portbagajului, precum și alte piese de schimb necesare mașinii dumneavoastră.

Selector Telescoape portbagaj pentru