loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Lampa spate stânga si dreapta, stânga spate, dreapta spate în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Lampa spate de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Lampa spate auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Stopuri stânga si dreapta
 • Auto Stopuri stânga si dreapta plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Stopuri dreapta spate plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Lampa spate plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Lampa spate stânga spate plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Stopuri plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Stopuri defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Stopuri

Toate aparatele de iluminat care intră în componența unui vehicul (inclusiv lanternele din spate), sunt elemente-cheie pentru a garanta siguranța șoferului și a pasagerilor acestuia. Perioada întunecată a unei zile (24 ore) este destul de lungă pentru a transforma conducerea fără faruri într-o activitate nu doar incomodă, dar și extrem de periculoasă. Trebuie remarcat faptul că farurile (cât din față, atât și din spate) sunt dispozitive fragile. În plus, o problemă simplă cum ar fi deteriorarea unui bec ar putea provoca incapacitatea de a continua călătoria. În ceea ce privește lanternele din spate, acestea combină în sine simultan mai multe elemente de indicație luminoasă, adică îndeplinesc în același timp mai multe sarcini. Dintre acestea, una dintre cele mai importante constă în a indica momentul frânării vehiculului (imediat după apăsarea pedalei de frână, în spatele automobilului se aprind luminile de stop de culoarea roșie). Luminozitatea luminilor de stop este mult mai mare decât cea a altor elemente din care este compusă lanterna din spate, ceea ce dovedește importanța acestui indicator luminos.

Un alt element important al lanternei din spate este compus din luminile gabaritelor mașinii. El este utilizat pentru a indica poziția mijlocului de transport în condiții de vizibilitate redusă. Automobilele moderne sunt, de asemenea, echipate cu lămpi de ceață, a căror sarcină este cea de a spori vizibilitatea în condiții meteorologice nefavorabile. O altă funcție importantă a lanternelor din spate cea e de a indica marșarierul. Această indicație are și ea o culoare specială - culoarea albă, și are sarcina de a avertiza pietonii și ceilalți conducători auto despre intenția șoferului de a efectua un marșarier.

Magazinul nostru online este cea mai bună soluție în cazul în care sunteți în căutarea unui set de lanterne din spate. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. Accesați magazinul nostru online de acasă sau de la locul de lucru. În afară de lanterne din spate, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: cabluri pentru acționarea frânei de parcare, oglinzi retrovizoare exterioare, suporturi pentru montantul amortizorului, garnituri pentru capacul supapei, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol