Automobil Suport Bara Protectie în calitate top la preț redus
Suport Bara Protectie - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Suport Bara Protectie de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Suport Bara Protectie auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Suport Bara Protectie
 • Auto Suport Bara Protectie plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Suport Bara Protectie plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Suport Bara Protectie plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Suport Bara Protectie plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Suport Bara Protectie plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Suport Bara Protectie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Suport Bara Protectie

Montura barei de protecție o fixează sigur pe aceasta în suport, prevenind mișcarea liberă a piesei și căderea accidentală a acesteia.

3 instrucțiuni de utilizare a monturii barei de protecție

 1. Durata de viață a piesei depinde de condițiile de exploatare a autovehicului, în special de calitatea drumului. În cazul deteriorării, aceasta trebuie înlocuită.
 2. Evitați impactul frontal, trecerea peste obstacole mari - acestea reduc durata de viață a monturii barei de protecție și duc la deteriorarea ei.
 3. Atunci când înlocuiți montura barei de protecție, asigurați-vă că se potrivește mașinii dumneavoastră, întrucât până și componentele pentru diferite versiuni ale aceluiași model se pot deosebi între ele.

Defecte ale monturii barei de protecție, cauze și semne

 1. Ruperea încuietorilor. Poate fi determinată de impactul mecanic puternic, cum ar fi o lovitură sau forță în cazul înlăturării neglijente a barei de protecție. Aceasta poate fi observată cu ochiul liber - bara de protecție nu se va așeza bine pe caroserie în zona deteriorată.
 2. Crăpături. Pot apărea în urma unei exploatări neatente, cum ar fi de exemplu trecerea frecventă peste obstacole sau borduri înalte, precum și condusul pe terenuri accidentate. O montură crăpată nu va fixa strâns bara de protecție, iar acest lucru poate fi observat la o inspecție vizuală.
 3. Adâncituri. Apar în urma coliziunii cu alți participanți la trafic, parcării neglijente sau lovirii obstacolelor. În consecință, bara de protecție însăși se deformează în acest caz, fapt ce poate fi observat cu ochiul liber.

Puteți cumpăra monturi pentru bara de protecție, pentru orice model de mașină, din magazinul online Autopieseonline24.ro. Specialiștii serviciului nostru de asistență vă vor ajuta oricând să alegeți piesa de schimb necesară și vă vor răspunde la toate întrebările.

Coş
#
Coșul dvs. este gol