Automobil Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare) în calitate top la preț redus
Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare) - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare) de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare) auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare)
 • Auto Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare) plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare) plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare) plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare) plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare) plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare) defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Oglinda Retrovizoare (Oglinzi Exterioare)

Oglinda retrovizoare externă este o componentă obligatorie pentru toate automobilele. Ea permite șoferului să vadă ce se întâmplă în partea din spate a vehiculului. Automobilele moderne sunt de obicei echipate cu trei oglinzi. Una - în habitaclu (deasupra parbrizului) și două - pe ușile din față (stânga și dreapta) ale vehiculului. Printre altele, prima oglindă retrovizoare din lume a fost instalată într-un automobil mai mult de un secol în urmă. Îmbinarea articulată a oglinzilor externe permite șoferului să reguleze dispozitivul în conformitate cu preferințele personale. Această posibilitate este foarte utilă, deoarece protejează oglinzile împotriva defecțiunilor de tip mecanic. O oglinda poate avea trei poziții: apleacă în față, pe spate și poziția de lucru.

În unele mașini de categoria LUX este prevăzută și o metodă de auto-reglaj al intensității luminii reflectate de oglinda retrovizoare externă, care se află din stânga conducătorului. Acest regim se activează concomitent cu auto-reglajul luminii produse de oglinda internă. Această posibilitate este foarte utilă deoarece, atunci când suntem supuși unei surse de lumină orbitoare (care de obicei provine de la farurile altor participanți la traficul rutier), capacitatea oglinzii de a reflecta lumina se reduce și aceasta devine obscură. Înainte de a vă aşeza după volan nu uitaţi să reglați oglinzile retrovizoare externe astfel încât să puteți vedea în mod clar ceea ce se întâmplă din spate. Vizibilitatea ușor redusă a oglinzilor retrovizoare externe este compensată de vizibilitatea oglinzii interne.

Din păcate, oglinzile retrovizoare externe se strică, se îndoaie, se sparg, etc. destul de des. În asemenea cazuri, singurul lucru care-l puteți face este să înlocuiți oglinda defectuoasă cu una nouă. Pentru a o putea face, vizitați magazinul nostru online. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. În afară de oglinzi retrovizoare externe, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: set de silfoane, tobă de eșapament principală, discuri ale mecanismului de frânare, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol