Automobil Trager în calitate top la preț redus
Trager - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Trager de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Trager auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Trager
 • Auto Trager plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Trager plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Trager plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Trager plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Trager plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Trager defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Trager

Cadrul radiatorului reprezintă o carcasă, pe care se fixează radiatorul și grila, farurile și bara de protecție. Este amplasat exact în fața motorului.

3 instrucțiuni de utilizare a cadrului radiatorului

 1. Durata de viață a piesei nu este menționată de către producător. Aceasta trebuie înlocuită în caz de defect.
 2. Trebuie să fiți foarte atent cu exploatarea componentei: evitați să depuneți o forță prea mare în timpul instalării și menținerii, preveniți impactul asupra ei. Acest lucru este important, întrucât cadrul radiatorului este realizat din plastic, însă și componentele metalice necesită o manipulare atentă.
 3. În timpul înlocuirii componentei trebuie să lucrați cu precizie, întrucât instalarea farurilor și a motorului devine imposibilă dacă nu este instalat corect cadrul radiatorului.

Defecte ale cadrului radiatorului, cauze și semne

 1. Coroziunea. Aceasta poate deteriora componentele metalice. Apare din cauza umezelii, de obicei în zonele cu zgârieturi sau tăieturi. Prezența coroziunii poate fi detectată vizual.
 2. Crăpături și tăieturi. Apar în urma exploatării continue a autovehiculului în condiții nefavorabile, cum ar fi pe drumuri murdare. Acest defect poate fi detectat la o inspecție vizuală a mașinii.
 3. Deformarea. În cele mai multe cazuri apare din cauza impactului frontal al mașinii, cum ar fi, de exemplu, în cazul unui accident auto sau lovirii unui obstacol (barei de parcare, de exemplu). De obicei, în cazul unui asemenea defect, și elementele de alături sunt supuse deformării, care este foarte ușor de detectat cu ochiul liber.

Puteți cumpăra cadru pentru radiator din magazinul online Autopieseonline24.ro. Vă oferim garanție pentru fiecare piesă auto cumpărată.

Coş
#
Coșul dvs. este gol