loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

STICLA FAR

Automobil Sticla far în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Sticla far de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Sticla far auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Sticla far
 • Mașină Sticla far plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Sticla far schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Sticla far plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Sticla far plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Sticla far defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Sticla far

Lentilele farurilor protejează farurile de deteriorări și, totodată, au și funcția estetică. Gradul de iluminare a drumului - prin urmare siguranța dvs în întuneric - depinde în cea mai mare parte de starea acestor piese.

6 sfaturi despre întreținerea și înlocuirea lentilelor farurilor

 1. Lentilele farurilor nu au o anumită durată de viață, prin urmare, ele trebuiesc înlocuite atunci când nu mai funcționează.
 2. Nu montați becuri care au o putere mai mare decât cea recomandată de producătorul mașinii. Astfel, veți reduce riscul de supraîncălzire a pieselor.
 3. Verificați ocazional lentilele pentru a vedea dacă nu au găuri. Dacă o gaură va apare în lentilele farurilor, va pătrunde murdăria iar lumina își va pierde din intensitate.
 4. În cazul în care lentilele au fisuri, atunci se recomandă mai degrabă înlocuirea decât repararea lor. În cele mai multe cazuri, costurile de reparație a acestor piese poate fi mult mai mare.
 5. Înainte de a utiliza vehiculul în condiții de ploaie sau zăpadă, asigurați-vă că ați îndepărtat toată murdăria manual, de pe lentilele farurilor. Farurile murdare nu numai că nu vor lumina insuficient drumul ci se vor și supraîncălzi, lucru care le poate defecta.
 6. Curățați lentilele în conformitate cu instrucțiunile din manualul producătorului.

Probleme obișnuite la lentilele farurilor - cauze și simptome

 • Fisuri și tăieturi. Acestea pot fi datorate coliziunilor, supraîncălzirii, fluctuațiilor de temperatură sau altor incidente. Chiar și o mică fisură poate duce la aburirea lentilelor.
 • Zgârieturi. Acestea sunt cauzate de resturi abrazive, cum ar fi nisip aruncat din drum și care a lovit mașina. Mai pot fi cauzate și de folosirea de produse de curățare nepotrivite pentru curățarea lentilelor. Zgârieturile se pot vedea cu ochiul liber.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru a face achiziții de piese de schimb

Vizitați magazinul nostru online pentru achiziții grozave. Clienții Autopieseonline24.ro pot achiziționa lentile de faruri sau alte piese auto de schimb la prețuri ieftine, mai ales în perioada de promoții pe care le organizăm regulat. Clienții noștri mai pot primi și asistență profesională atunci când sunt în căutarea de piese. Echipa noastră de suport pentru clienți va fi bucuroasă să vă răspundă la toate întrebările pe care le aveți, la telefon sau prin intermediul chat-ului online.

Selector Sticla far pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol