loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

GRILA VENTILATIE BARA PROTECTIE

Automobil Grila bara în calitate top la preț redus
Grila ventilatie bara protectie - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Grila bara de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Grila bara auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Grila ventilatie bara protectie
 • Mașină Grila bara plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Grila ventilatie bara protectie schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Grila ventilatie bara protectie plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Grila bara plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Grila ventilatie bara protectie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Grila ventilatie bara protectie

Grilajele și capacele pentru bara de protecție sunt piese care aduc individualitate exteriorului mașinii. Ele servesc, de asemenea, pentru protejarea sistemului de răcire față de agenții externi și previn răcirea prea rapida a motorului în perioadele de sezon rece.

4 sfaturi privind funcționalitatea grilajelor și capacelor pentru bara de protecție

 1. Durata de viață a acestor piese nu este limitată de către producător. Aceste piese trebuiesc înlocuite doar dacă sunt stricate.
 2. Dacă se observă că piesa nu este strâns fixată pe bara de protecție, atunci trebuie sa o înlocuiți. Altfel, clemele de fixare de pe bară se pot strica, ceea ce poate duce la necesitatea înlocuirii lor sau chiar la reparații costisitoare.
 3. Pentru condusul off-road pe timp de vară, optați pentru un grilaj făcut sub forma de plasă: va reține pietrișul, praful și insectele, protejând astfel radiatorul de murdărie.
 4. Pentru a menține o temperatură optimă în compartimentul motorului în timpul sezonului rece, pentru protecția motorului, instalați un capac în loc de grilaj.

Defecțiuni ale grilajelor și capacelor pentru bara de protecție, cauzele acestora și indicii

 1. Ruperea și slăbirea clamelor de  fixare. De obicei, aceste defecte sunt cauzate de deteriorări mecanice sau de erori în timpul instalărilor. Dacă se aude huruială în zona barei de protecție, acest lucru indică montarea greșită a clamelor de fixare sau faptul că acestea sunt defecte.
 2. Fisuri, tăieturi și zgârieturi. Apar ca urmare a coliziunilor, parcărilor lipsite de atenție, trecerea peste obstacole sau ca urmare a lovirii mașinii cu pietriș în timpul mersului. Aceste defecțiuni sunt observabile cu ochiul liber.
 3. Corodare. Expunerea la umezeală și la reactivii de dezghețare duce la posibila distrugere a pieselor metalice. Un semn de corodare o reprezinta acea nuanță de rugină specifică care acoperă suprafețele componentelor.

Decizia de a cumpăra grilaje și capace pentru mașina dvs. de pe website-ul nostru vă va ajuta sa economisiți timp și bani și, de asemenea, să fiți sigur de calitatea fiecărei piese auto.

Selector Grila bara pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol